|
Przesunięty przez: Astaroth Wto 10 Lut, 2015 13:25 |
[A6 C5 1.9 AFN] zanik prądu |
Autor |
Wiadomość |
LISEK88

Model: A6
Silnik: AFN
Zasilanie: OLEJ NAPEDOWY
Nadwozie: AVANT

Postawił 1 piw(a) Skąd: Wielun
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 14:50 [A6 C5 1.9 AFN] zanik prądu
|
|
|
Witam
Nigdy nie potrzebowałem pomocy bo nie miałem problemów z Audiczka,a zrobił mi sie i nigdzie nie moge znalesc informacji na temat. Chodzi mi dokładnie o to ze wczoraj jadac autem szarpneło mi podczas normalnej jazdy nie zwróciłem uwagi co to było ale jak sytułacja sie powtórzyła zaczełem zwracac uwage i jak sie okazało wszystko na moment gasło tak jak by odłączył całe zasilanieie po przyjechaniu do domu podłaczyłem pod kabel i oprogramowanie vag 4.9 zadnego bledu nie pokazało wiec pojechałem sie przejechac przejechałem ok 200m i auto zgasło zgasły wszystkie kontrolki tak jak by nie było akumulatora co jakis czas migło. Auto sciagłem do domu i jak odpinałem linke wszystko wróciłó do normy wjechałem do garazu i dzis tez wszysto działa i naprawde nie wiem co to moze byc.Pomoze ktos? dodam ze to jst A6 C5 1.9 AFN |
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 21:49
|
|
|
To żeby było miło zacznę tak:
http://www.audi-tech-team...h-team-vt15.htm
Punkt 1.7 w szczególności.
Druga rzecz to wprowadź w swój profil informację o roku modelowym.
Trzecia - do głowy przyszła mi masa. Sprawdzałeś ją? |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): LISEK88 |
 |
LISEK88

|
Wysłany: Nie 08 Lut, 2015 22:35
|
|
|
eleszet napisał/a: | To żeby było miło zacznę tak:
http://www.audi-tech-team...h-team-vt15.htm
Punkt 1.7 w szczególności.
Druga rzecz to wprowadź w swój profil informację o roku modelowym.
Trzecia - do głowy przyszła mi masa. Sprawdzałeś ją? |
Tak przelecialem praktycznie cala instalacje nawet masę zalozylem inna i przejechalem się i znowu to przerwało |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 10 Lut, 2015 10:07
|
|
|
Jeżeli masa akumulatora jest sprawna, to przyczyną będzie brak kontaktu na stałym plusie. Przewody są przykręcone do tablicy nad kolanami kierowcy. Sprawdź tam wszystkie połączenia. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
LISEK88

|
Wysłany: Sro 11 Lut, 2015 11:10
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Jeżeli masa akumulatora jest sprawna, to przyczyną będzie brak kontaktu na stałym plusie. Przewody są przykręcone do tablicy nad kolanami kierowcy. Sprawdź tam wszystkie połączenia. |
Witam
Wszystko juz działa przyczyną był kabel masy którego nie wymieniłem od razu bo nie mogłem znalesc innego w domu. Przewód był w srodku przeciety i zasniedziały najprawdopodobniej przy wypadku kiedys sie uszkodziło i teraz to wyszło a po kablu nie było było w ogóle widac ze cos jest nie tak. |
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Sro 11 Lut, 2015 12:16
|
|
|
Czyli trafiłem za pierwszym razem
Cieszę się. |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.171, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |