|
Zegary audi a3 8p |
Autor |
Wiadomość |
Sakrel
Model: Audi a3 8p
Silnik: 2.0 Cbab
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: Hatchback
|
Wysłany: Pią 16 Lip, 2021 14:43 Zegary audi a3 8p
|
|
|
Cześć wszystkim. Mam problem z moim audi a3 8p 2.0d 140km. Mianowicie chodzi o to, że wyłączają mi się liczniki + cała klimatyzacja i światła, radio działa. Na jesień i zimę wszystko chodzi jak należy, kiedy na zewnątrz jest ciepło tak jak teraz lub auto się nagrzeje to liczniki gasną po kilku sekundach.
Dzisiaj spróbowałem bez włączania silnika, również dzieje się to samo. Wiązki sprawdzone, akumulator wymieniony, moduł pod kierownicą był wymieniony, ciężko stwierdzić czy wcześniej coś się działo, bo problem wystąpił po 4 miesiącach od wymiany modułu pod kierownicą.
Moglibyście coś poradzić? Na kompie żadnych błędów nie pokazuje.
Jeżeli post jest w nieodpowiednim dziale to przepraszam, jestem nowy i nie do końca ogarniam. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob 17 Lip, 2021 10:26 Re: Zegary audi a3 8p
|
|
|
Sakrel napisał/a: | auto się nagrzeje to liczniki gasną po kilku sekundach. | Zegar i stan kilometrów również gaśnie? Auto w takim stanie można odpalić? Czy jest komunikacja z adresami 17 i 25? (zegary i immobilizer) |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
Sakrel
Model: Audi a3 8p
Silnik: 2.0 Cbab
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: Hatchback
|
Wysłany: Sob 17 Lip, 2021 12:12 Re: Zegary audi a3 8p
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Sakrel napisał/a: | auto się nagrzeje to liczniki gasną po kilku sekundach. | Zegar i stan kilometrów również gaśnie? Auto w takim stanie można odpalić? Czy jest komunikacja z adresami 17 i 25? (zegary i immobilizer) |
Zegar i stan kilometrów nie gaśnie w tym rzecz, auto normalnie można odpalić, działa bez problemu. Jestem prawie pewien ze jest ta komunikacja. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 2021 09:39 Re: Zegary audi a3 8p
|
|
|
Sakrel napisał/a: | Jestem prawie pewien ze jest ta komunikacja. |
Wręcz przeciwnie. Przy braku komunikacji nie odpaliłbyś auta. Zdemontuj zegary i spróbuj odpalić silnik. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 35.173.48.18, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |