|
|
świece żarowe nie grzeją VW Bora 1.9 130 km |
| Autor |
Wiadomość |
tomeczek376
Władca Pierścieni

Model: inny
Silnik: AJM
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 22 Wrz 2009 Wszystkie posty: 180

Piwa: 1/1 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010 21:11 świece żarowe nie grzeją VW Bora 1.9 130 km
|
|
|
witam wiem może że to nie odpowiednie forum co do marki auta ale może ktoś pomoże a tym samym ja pomogę tej osobie jest taki problem auto to VW bora 1.9 tdi 130 km nie pali się w ogóle kontrolka od świec żarowych a przez to nie można uruchomić auta,ktoś ma jakieś propozycję,?czy może to być przekaźnik świec żarowych |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010 21:18
|
|
|
| tomeczek376 napisał/a: | | czy może to być przekaźnik świec żarowych | bardzo prawdopodobne, w mercedesie mojego brata po dłuższym postoju w komisie był ten sam problem, skończyło się na zaśniedziałych stykach przekaźnika |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 22 Sty, 2010 21:55 Re: świece żarowe nie grzeją VW Bora 1.9 130 km
|
|
|
| tomeczek376 napisał/a: | | witam wiem może że to nie odpowiednie forum co do marki auta ale może ktoś pomoże a tym samym ja pomogę tej osobie jest taki problem auto to VW bora 1.9 tdi 130 km nie pali się w ogóle kontrolka od świec żarowych a przez to nie można uruchomić auta,ktoś ma jakieś propozycję,?czy może to być przekaźnik świec żarowych |
Jeżeli po załączeniu zapłonu nie zapala się kontrolka świec żarowych, to przekaźnik świec żarowych nic do tego nie ma. Wygląda to na brak zasilania sterownika i sugerowałbym sprawdzić na początek przekaźnik zasilający sterownik. Znajduje się on obok sterownika silnika. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.206, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |