Wysłany: Sro 08 Lut, 2017 19:10 Audi A6 C5 Problem z central zamkiem
Witam, jestem posiadaczem Audi A6 C5
Mam następujący problem:
Zakupiłem na allegro nowe radio (niefabryczne) wraz z ramką itd.
Wszystko ładnie pięknie, radio gra tylko jeśli chce zamknąć lub otworzyć samochód central zamkiem z pilota (scyzoryk) auto nie reaguje, po odłączeniu kostki z prądem od nowego radia, central działa.
Co zrobić by działało radio, jak i central zamek?
Mam nadzieję, że mogę liczyć na wasze wsparcie.
Jeśli ten post jest w nie odpowiednim dziale proszę o przeniesienie.
Koleko najpierw zapraszamy do działu przywitan Pozniej napewno ktosbedzie chetny ci pomoc
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
Zrób fotkę tej wtyczki. Rozwiązaniem jest podłaczenie diody w układ sterowania stacyjką.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Mam pytanie jak zakodować pilot centralnego zamka, opcja z kluczem w stacyjce i jeden do drzwi nie działa. jakaś instrukcja jak to zrobić przez VWTool??
Oraz jeszcze jak odczytać PIN immo?? Według instrukcji na kilka prób raz VWTool odczytał 2551 a później już takie cuda:
Jakieś propozycje ??
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
Centralny zamek 35 -> Adaptacje 10 -> kanał 21. Jeżeli pilot wcześniej działał, to przed tym mozna spróbować na załaczonym zapłonie wcisnąć klawisz otwórz. Jeżeli nie pójdzie tą metodą zostaje tylko OBD.
Co do PINu to te zegary mają już prawdopodobnie zawartość crypto i d odczytu musiałbyś mieć konkretny interfejs. Jeżeli jest to Diesel to najlepiej pin sprawdzić w ECU.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum