Odpowiedz do tematu
Jest również możliwe.
Dzisjaj zapalila mi sie nowa kontrolka (sprawdz klocki hamulcowe) ale wszystko jest OK.
Juz nie wiem co o tym myslec.
CENZURA.
co do Twojego problemu to Audi informuje kierowcę wcześniej o wymianie klocków tak aby moznabyło to na spokojnie zrobić, lub uszkodził Ci się przewód przy klocku.
Ponadto informuje Cię,że nie jest to dział ogloszeń i nastepnym razem dostaniesz ostrzeżenie
Odpowiedz do tematu
U mnie była skorodowana i zacisk pracował mimo że wyświetla się błąd hamulca.
Witam ponownie.
Dzis gdy zabieralem samochod z garazu wszystko bylo OK ( nic sie nie swiecilo, nic nie piszczalo), ale juz poznej problem powrocil, czy moze to byc rowniez sterownik od hamulca recznego?
Pozdro.
Dzis gdy zabieralem samochod z garazu wszystko bylo OK ( nic sie nie swiecilo, nic nie piszczalo), ale juz poznej problem powrocil, czy moze to byc rowniez sterownik od hamulca recznego?
Pozdro.
| Spindel napisał/a: |
| Witam ponownie.
Dzis gdy zabieralem samochod z garazu wszystko bylo OK ( nic sie nie swiecilo, nic nie piszczalo), ale juz poznej problem powrocil, czy moze to byc rowniez sterownik od hamulca recznego? Pozdro. |
Jest również możliwe.
W moim przypadku usterka sterownik hamulca obawiała się tym że nie mogłem skasować że sterownik błędu nie reagował na komputer. Po wymianie wiązki i sterownik przez dłuższy czas było ok aż do tej zimy gdzie tym razem z drugiej strony muszę zabrać się za hamulec. Hamulec elektryczny awaryjny to porażka konstruktorów. Może ładnie wygląda na panelu ale jest totalnie niepraktyczny o awaryjnosci nie wspomnę.
Dzisjaj zapalila mi sie nowa kontrolka (sprawdz klocki hamulcowe) ale wszystko jest OK.
Juz nie wiem co o tym myslec.
CENZURA.
| Spindel napisał/a: |
| :zly:
Dzisjaj zapalila mi sie nowa kontrolka (sprawdz klocki hamulcowe) ale wszystko jest OK. Juz nie wiem co o tym myslec. CENZURA. |
Ponadto informuje Cię,że nie jest to dział ogloszeń i nastepnym razem dostaniesz ostrzeżenie
Odpowiedz do tematu