Forum AUDI TECH TEAM  strona głównaForum AUDI TECH TEAM  RSSForum AUDI TECH TEAM  na Facebooku
 Polish English Belarusian Bulgarian Czech French German Russian Romanian Slovak Ukrainian Hungarian
   

forum audiforum audiforum audi
forum audi
Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Astaroth
Czw 12 Wrz, 2013 01:19
[A4 96' ] Problem ABS
Autor Wiadomość
krystianoo92 


Model: A4
Silnik: 1,9 TDI
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Wiek: 31
Dołączył: 26 Kwi 2011
Wszystkie posty: 2



Skąd: Lipno
Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 14:25   [A4 96' ] Problem ABS
     



Witam od kiedy kupilem audi mam taki problem swieci sie zolty abs i ten wykrzyknik na kompie i sygnal dzwiekowy przy wlaczeniu zaplonu. ABS nie dziala i vag pokazal taki blad 302 Przekaźnik elektrozaworu ABS-J106
brak osprzętu / nie związany ze sprzętem

Znacie sie moze co to moze byc co mam wyminic?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
Adi202 



Model: S6
Silnik: 4,2 AEC
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Avant
Zaproszone osoby: 22
Pomógł: 588 razy
Wiek: 51
Dołączył: 11 Maj 2009
Pochwał: 16
Wszystkie posty: 13528



Piwa: 679/68
Skąd: MWD
Wysłany: Wto 10 Sty, 2012 15:57   
  Stajnia Klubowa ATT:  Audi S6 A6/C4 Avant  Audi  S6 A6/C4 Quattro  Avant  1995  



Do wymiany(lub naprawy) masz jednostkę ABS (agregat pod maską)
_________________
Gość Witamy serdecznie na forum ATT

Piszę poprawnie po polsku
. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
    
krystianoo92 


Model: A4
Silnik: 1,9 TDI
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Wiek: 31
Dołączył: 26 Kwi 2011
Wszystkie posty: 2



Skąd: Lipno
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012 13:27   
     



He odpialem ta wtyczke taka podluzna co tam sie wpina i troche styki bylo posniedziale az zielone i nie mialem nic do czyszczenia stykow poprostu tam naplulem i od nowa zapialem tak na pol tego zatrzasku i super nic nie swieci komp dziala pokazuje wszystko.
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
Adi202 



Model: S6
Silnik: 4,2 AEC
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Avant
Zaproszone osoby: 22
Pomógł: 588 razy
Wiek: 51
Dołączył: 11 Maj 2009
Pochwał: 16
Wszystkie posty: 13528



Piwa: 679/68
Skąd: MWD
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012 16:25   
  Stajnia Klubowa ATT:  Audi S6 A6/C4 Avant  Audi  S6 A6/C4 Quattro  Avant  1995  



Wypadałoby kupić środek do elektrokorozji i wyczyścić te styki.
_________________
Gość Witamy serdecznie na forum ATT

Piszę poprawnie po polsku
. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
    
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Losowe tematy » Układ hamulcowy

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów [100 C4 2.3 AAR-LPG ] problem na Pb
swistak23 Elementy silnika 8 Sob 04 Lut, 2012 17:57
Adi202
Brak nowych postów [B7] Air bag problem
michu28 Pozostałe tematy 14 Czw 09 Lut, 2012 22:11
michu28
Brak nowych postów [b4] Problem z ASR
tomeczek376 Układ kierowniczy 9 Pon 12 Wrz, 2011 19:07
jimv8
Brak nowych postów [Q7] problem z MMi
cinsab Elektryka i elektronika 12 Nie 27 Lis, 2011 23:51
Adi202
Brak nowych postów [C5 4B] Problem z ABS
Oofol Elektryka i elektronika 12 Pią 06 Wrz, 2013 13:40
Oofol



[ Twoje IP to: 100.28.2.72, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ]
Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy.
forum audi
forum audiforum audiforum audi
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum
AUDI TECH TEAM Individual Template | Designed by PCserwis ® | Mapa forum AUDI TECH TEAM | Polityka Prywatności