|
Przesunięty przez: Astaroth Sro 11 Wrz, 2013 23:50 |
audi A6 C4 hamulec ręczny |
Autor |
Wiadomość |
maaly4

Model: A6 C4
Silnik: AEL
Zasilanie: diesel
Nadwozie: avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Rzepin woj. lubuskie
|
Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 16:52 audi A6 C4 hamulec ręczny
|
|
|
Witam serdecznie - proszę podpowiedzieć czy w audi A6 C4 na tylnych zaciskach ( przy dźwigience od hamulca ręcznego ) macie sprężyny które po spuszczeniu ręcznego owe dźwignie cofają - pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 07 Paź, 2011 21:52 Re: audi A6 C4 hamulec ręczny
|
|
|
maaly4 napisał/a: | Witam serdecznie - proszę podpowiedzieć czy w audi A6 C4 na tylnych zaciskach ( przy dźwigience od hamulca ręcznego ) macie sprężyny które po spuszczeniu ręcznego owe dźwignie cofają - pozdrawiam |
No... ja takie posiadam. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
maaly4

|
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011 15:03
|
|
|
W takim razie pomóżcie w zakupie (chętnie odkupie pokrywam koszty przesyłki - przeleję kaskę na konto jeszcze przed zakupem i wysyłką ) tylko dajcie znać kto ma na zbyciu bo w serwisie tylko cały zacisk - pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 08 Paź, 2011 15:08
|
|
|
maaly4 napisał/a: |
W takim razie pomóżcie w zakupie (chętnie odkupie pokrywam koszty przesyłki - przeleję kaskę na konto jeszcze przed zakupem i wysyłką ) tylko dajcie znać kto ma na zbyciu bo w serwisie tylko cały zacisk - pozdrawiam |
Skontaktuj się z naszym kolegą DenniSZgc. On Ci na pewno pomoże tak jak mi kilka razy w tygodniu |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 09 Paź, 2011 20:36
|
|
|
Jezeli masz cale te sprezyny a reczny sie nie cofa, to one nawet jak beda nowe Ci nie pomoga. Musisz zregenerowac zaciski reperaturka boscha kosztuje ok 50-80 zl tansze opcje auto frenu od 20-40 zl, te tez dzialaja. Opisz jaki masz efekt co sie dzieje. Oczywiscie sluze czesciami, napisz skad dokladnie jestes a ja Ci zalatwie, ze odbierzesz w ktoryms oddziale Foty w swoim miesice lub pobliskim czesci w ustalonej i korzystnej cenie
Nr BOSCHA 1 987 470 040 cena 85 brutto dla zwyklego smiertelnika
Auto Fren D4 083 cena 29 zl dla zwyklego smiertelnika
Tak to wyglada:
http://katalog.fota.pl/Ka...&EinspNr=30&St=
[ Dodano: Nie 09 Paź, 2011 21:41 ]
"Skontaktuj się z naszym kolegą DenniSZgc. On Ci na pewno pomoże tak jak mi kilka razy w tygodniu "
Dobra, dobra Ty mi pomagasz wiele wiecej [ |
_________________ http://www.youtube.com/wa...feature=related
 |
|
|
|
|
 |
maaly4

|
Wysłany: Czw 13 Paź, 2011 07:08
|
|
|
DenniSZgc napisał/a: | Jezeli masz cale te sprezyny a reczny sie nie cofa, to one nawet jak beda nowe Ci nie pomoga |
tak się składa że w mojej audi wogóle takich sprężynek nie ma a chciał je mieć
Witam jakby ktoś potrzebował to podaję nr oryg. sprężynki nie pamiętam do jakiego modelu aut z grupy Audi VW ta sprężynka jest ale w A6 C4 jest identyczna - koszt w RFN ok. 10 euro za parę
8E0 615 296 (prawa)
8E0 615 295 (lewa) |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Układ hamulcowy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |