|
|
[A4 B6] Problem z zapalniczką |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Pią 08 Mar, 2013 13:33
|
|
|
| air40 napisał/a: | Dobra jednak to wina bezpiecznika sorry za kłopot |
Witam
U mnie zapalniczka również nie działa , bezpiecznik dobry, jak ściągnąć osłone środkową aby dostac się do przewodów zapalniczki? |
|
|
|
|
|
 |
air40

Model: A4
Silnik: 1.6
Zasilanie: LPG
Nadwozie: Sedan

Postawił 6 piw(a) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob 09 Mar, 2013 22:12
|
|
|
Kolego a na pewno dobrze sprawdziłeś bezpiecznik? Wg schematu powinien być o nr 33 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 09 Mar, 2013 23:38
|
|
|
| air40 napisał/a: | | Kolego a na pewno dobrze sprawdziłeś bezpiecznik? Wg schematu powinien być o nr 33 |
Tak , bezpiecznik 33 jest dobry, zapalniczka nie działa a podświetlenie zapalniczki działa? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 10 Mar, 2013 10:50
|
|
|
A sprawdzałeś czy jest w gnieździe zapalniczki 12V? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 10 Mar, 2013 15:37
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | A sprawdzałeś czy jest w gnieździe zapalniczki 12V? |
napięcia nie ma ,po podłączeniu ładowarki od nawigacji tez nie działa |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 11 Mar, 2013 08:20
|
|
|
| cannondale napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | | A sprawdzałeś czy jest w gnieździe zapalniczki 12V? |
napięcia nie ma ,po podłączeniu ładowarki od nawigacji tez nie działa |
Mi nie chodzi o to czy ładowarka działa, ale czy był zrobiony pomiar napięcia. Często gęsto gdy używana jest np ładowarka gniazdo odkształca się i nie można zakleszczyć zapalniczki i odwrotnie gdy używa się zapalniczki, popiołem zarasta klema plusowa i nie działają pozostałe akcesoria jak np ładowarka, zasilacz.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |