O który silnik krokowy Tobie chodzi? Jeżeli wolnych obrotów, to jest od tego osobny moduł.
pzdr
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
chodzi mi o MC1 168KM chodzi mi o krokowiec od wolnych obrotów;)
Pracą silnika krokowego wolnych obrotów steruje moduł stabilizacji obrotów biegu jałowego który znajduje się pod konsolą ( przekaźnik 13 pinowy) Do niego podłaczony jest również czujnik temperatury.
pzdr
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
Moduł znalazłem już wcześniej przy czym ma 10pinów.
Problem polega na tym że jest to swap - ori był zainstalowany sinik NG i nie udolnie zesztukowane wiązki... Dalej nie wiem skąd wziąć sygnał na krokowca...
_________________ C5 Avant 1.9TDI AVF
8P 3D 1.6 BGU
B3 Sedan 1.8 PMo
Moduł znalazłem już wcześniej przy czym ma 10pinów.
Problem polega na tym że jest to swap - ori był zainstalowany sinik NG i nie udolnie zesztukowane wiązki... Dalej nie wiem skąd wziąć sygnał na krokowca...
Dysponuję tylko takimi scanami, mogą Ci się przydać
Jeszcze wygląd oryginalnej wiązki. Pozycja nr 9, to gniazdo na moduł wolnych obrotów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum