|
[A4 b6]licznik nie pokazuje mi spalania w danym momencie |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 09:21 [A4 b6]licznik nie pokazuje mi spalania w danym momencie
|
|
|
Witam mam pytanko mam A4 b6 i pół Fis tz.nie pokazuje mi spalania w danym momencie,czy wystarczy zmienić manetke wycieraczek i właczyć tą funkcje,.czy trzeba wymienić licznik? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 07 Wrz, 2009 10:26 Re: [A4 b6]licznik nie pokazuje mi spalania w danym momencie
|
|
|
Miras353 napisał/a: | Witam mam pytanko mam A4 b6 i pół Fis tz.nie pokazuje mi spalania w danym momencie,czy wystarczy zmienić manetke wycieraczek i właczyć tą funkcje,.czy trzeba wymienić licznik? |
Wygląda mi na to, że trzeba będzie jednak wymienić zegary. Nie mam 122% pewności co do tego, ale do tej pory spotkałem sie tylko z pełna wersją. Okablowanie już będzie więc wiązki odchodzą, ale w przypadku kiedy trzeba będzie wymieniać zegary, to dochodzi jeszcze do tego adaptacja nowych kluczy. Podjedź do mnie w wolnej chwili, to sprawdzę to.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |