|
oswietlenie kabiny szwankuje |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pią 25 Mar, 2011 00:01 oswietlenie kabiny szwankuje
|
|
|
witam wszystkich ,od wczoraj szwankuje mi oświetlenie kabiny,to znaczy zawsze po uruchomieniu silnika gasły lampki w kabinie teraz gasną ale po ok.minucie,zauważyłem wieczorem ze przestały podświetlać się przyciski od halogenów grzania szyb,i mgielne,nie wiem czy to ma związek z tym światłem w kabinie?po zakluczeniu auta kabina gaśnie od razu tak jak zawsze,bezpieczniki chyba wszystkie są dobre,(sprawdzałem te w desce rozdzielczej lewym boku) jest to trochę denerwujące zwłaszcza wieczorem bo światło świeci ok minuty jak ruszam autem. skończyły mi się pomysły do czego się doczepić stad moja prośba o wasza pomoc,za która z góry dziękuje |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 25 Mar, 2011 00:33
|
|
|
Zacznij od oględzin pompki central zamka. Prawdopodobnie masz uszkodzoną pompkę. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 25 Mar, 2011 21:49
|
|
|
no właśnie dobrze sie składa bo mam taka pompkę jutro zaraz podstawie dzięki za info poinformuje o wyniku
p.s a czy te podświetlanie włączników też ma coś wspólnego z pompką.nie podświetla halogen przednich,przeciw mgielne i ogrzewanie tylnej szyby |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 25 Mar, 2011 22:13
|
|
|
pasjonataudi69 napisał/a: | czy te podświetlanie włączników też ma coś wspólnego z pompką.nie podświetla halogen przednich,przeciw mgielne i ogrzewanie tylnej szyby |
Nie. Za to jest odpowiedzialny bezpiecznik nr 14 (15A). Prawdopodobnie brakuje Ci również świateł wstecznych. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011 14:56
|
|
|
jednak bezpiecznik n.r 14 rozwiązał cały problem nie wiem jakim cudem sprawdzając pokazywał przejście.teraz wszystko działa prawie dobrze,prawie bo po wymianie bezpiecznika kontrolka od airbag gaśnie dopiero po około 2 minutach???????????????.w kazdym razie dzieki za pomoc |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 28 Mar, 2011 20:14
|
|
|
pasjonataudi69 napisał/a: | jednak bezpiecznik n.r 14 rozwiązał cały problem nie wiem jakim cudem sprawdzając pokazywał przejście.teraz wszystko działa prawie dobrze,prawie bo po wymianie bezpiecznika kontrolka od airbag gaśnie dopiero po około 2 minutach???????????????.w kazdym razie dzieki za pomoc |
W sterowniku Airbag masz pewnie błąd zasilania. Wystarczy skasować ten błąd i wróci wszystko do normy.
pzdr |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 29 Mar, 2011 00:40
|
|
|
z takim zamiarem podjechałem dzisiaj do mojego mistrza a tu zamknięte z powodu choroby no nic muszę poczekać.jeszcze raz wielkie dzięki temat uważam za zakończony i zamknięty.dziękuje |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.89, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |