|
Światła |
Autor |
Wiadomość |
Moraś

Model: A6 C5
Silnik: 2,4 V6
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: sedan

|
Wysłany: Czw 07 Lip, 2016 11:26 Światła
|
|
|
Witam , pojawił mi się problem ze światłami w aucie . Wczoraj jeszcze działały poprawnie ,
dziś nie działają mi światła mijania a drogowe działają tylko pulsacyjnie . Pozycję i przeciwmgielne działają poprawnie , żarówki i bezpieczniki dobre . Możecie mi coś podpowiedzieć |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 07 Lip, 2016 11:49
|
|
|
Moze włacznik ten w konsoli od swiatel ma juz dosyc moze wystarczy go rozebrac wyczyscic moze to pomoze |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
 |
Moraś

|
Wysłany: Czw 07 Lip, 2016 15:11
|
|
|
Łukasz83 zlw napisał/a: | Moze włacznik ten w konsoli od swiatel ma juz dosyc moze wystarczy go rozebrac wyczyscic moze to pomoze |
Rozebrałem włącznik i przeczyściłem styki ale jeden ze styków jest wyraźnie przypalony ( przytopiony )
A czy od A4 będzie pasował bo może zanim wydam kasę to podłączył bym na chwilę włącznik od sąsiada A4 |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 07 Lip, 2016 15:53
|
|
|
Watpie sprobowac mozesz to cie nic nie kosztuje |
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
 |
Moraś

|
Wysłany: Pią 08 Lip, 2016 12:39
|
|
|
Temat zamknięty , wymiana włącznika świateł wszystko rozwiązała |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 08 Lip, 2016 13:38
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |