Wysłany: Pon 18 Lut, 2013 10:30 (A4-1997) Całkowity brak zasilania
Witam,
Przejechałem trasę ok 230km, w której samochód zachowywał się normalnie i nic nie wskazywało na jakąkolwiek usterkę. Dojechałem do celu i zakończyłem jazdę. Samochód stał pod gołym niebem ok 48h w temp. ok -2. Po tym czasie kompletnie nie ma prądu. Jakby nie było akumulatora. Nie działa kompletnie nic co wymaga zasilania. Akumulator ma ok. 1rok i jest w pełni sprawny i naładowany.
Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być powodem takiej usterki?
_________________ Audi A4 Kombi, 1.8 benz+lpg 1997r.
Chcesz powiedzieć, że akumulator jest sprawny i nie działają nawet światła awaryjne?
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
sprawdź klemę minusową czy jest dobrze dokręcona do karoserii.
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
Obecnie muszę uciekać do pracy ale sprawdzę to po powrocie. Raczej jest w porządku ponieważ sprawdzałem czy kable się trzymają ale sprawdzę dokładniej śrubę mocującą i cały przewód.
Dzięki
_________________ Audi A4 Kombi, 1.8 benz+lpg 1997r.
Nie ma raczej innej mozliwości, ponieważ zasilanie idzie bezpośrednio pod konsolę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum