|
Podgrzewanie kubków - czy można dołożyć? |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 2014 08:56 Podgrzewanie kubków - czy można dołożyć?
|
|
|
Dzień dobry,
chciałbym dołożyć tunel środkowy z opcją podgrzewania/chłodzenia kubków. Czy wiecie jak skomplikowany to temat?
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 06 Paź, 2014 17:59
|
|
|
Potrzebujesz wiązkę oraz podstawę aktywną. Demontujesz podstawę pasywną w to miejsce przykręcasz aktywną, łączysz ją z instalacją samochodu. Możliwe, że trzeba to będzie aktywować przez OBD, ale z tym powinno być najmniej pracy. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2014 06:09
|
|
|
Właśnie nie wiem, jak sprawa kostki/wiązki, czy to wejdzie w kostkę, która już jest do łączenia gniazdka w podłokietniku, czy raczej trzeba dalej grzebać. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 07 Paź, 2014 08:28
|
|
|
Trzeba grzebać dalej. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.80, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |