Wysłany: Nie 13 Maj, 2012 21:04 audi a 4 b6 brak sygnału zapalonych świateł
witam
Mam pytanko co do sygnału od właczonych swiateł, po zgaszeniu silnika.u mnie nie działa co moze byc przyczyna,dodam ze po otwarciu drzwi zapala sie sie switełko kabinowe,ale nie zapalaja sie swiatełka na drzwiach( bagaznikowe działa) co moze byc przyczyna,czy to moze jakis bezpiecznik, czy moze spalił sie brzeczyk?
z góry dzieki
Jeżeli zapala się góra, to i dół powinien. Jeżeli nie działa to wszystko tak jak należy. to problem może leżeć w module komfortu. Brak brzęczenia może być również spowodowany przez usterkę buzera (przetwornika).
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
obstawiam na mikrostyk lub mikroczip jak kto woli , w zamku one sie znajduja mozesz zamknac te drzwi w ktorych nie dziala oswietlenie i zamknij je na raz tylko i dociskaj do calkowitego zamkniecia , jak mikrostyk nie padl do konca to powinno zamrogac swiatelko w drzwiach wtedy pewnosc 100% ze to on bo bezpieczniki sprawdzales o podstawy nie pytalem ?
bezpieczniki sprawdzałem,jeszcze jedno jak otworze drzwi to swiatełko wnetrza sie pali a swiatelka na wszystkich drzwiach oprócz bagaznika nie ,przyciski na drzwiach te od szyb i blokowania tez sa podswietlone!!
tak ze nie wiem juz sam
Pod fotelem kierowcy - dokładnie pod wykładziną masz sterownik komfortu. Odchyl wykładzinę i sprawdź czy nie ma w nim wody.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
jak we wszystkich drzwiach nie ma oswietlenia to mikrostyk nie raczej niemozliwe zeby wszystkie na raz padly , szukaj winy w module komfortu , dobrze Ci radza jak masz mozliwosc to podepnij vaga, vcdsa i zobacz czy wywala bledy w module i jakie w B6 zvagujesz modul
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum