|
[B3 1,6 TD]Włącznik ogrzewania tylnej szyby i klakson |
Autor |
Wiadomość |
Astaroth
mystic darkness
Model: B4
Silnik: 1,9 TD AAZ
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 1639
Piwa: 204/544 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 10:37 [B3 1,6 TD]Włącznik ogrzewania tylnej szyby i klakson
|
|
|
Coś sie dzieje z elektryką w mojej niuni, włącznik ogrzewania tylnej szyby obojętnie w jakiej jest pozycji, to pali sie na nim ten pomaranczowy trójkąt jakby było ogrzewanie cały czas właczone (orzewanie nie działa), ciekawostką jest to, ze takie zachowanie ma tylko miejsce przy włączonych światłach mijania, świruje też klakson, raz jest a raz nie ma go
nie wiem co się stało, bo nic nie było ruszane, tak poprostu z dnia na dzień, wykorzystujac to, ze jestem teraz na działce i na 100% do środy nie będe nigdzie jechac, bym chciała coś z tym zrobic, poprosze Was o jakies wskazówki
nie mam tu Etki ani zadnych programów, nie mam tez miernika zadnego, tylko walizeczkę kluczy w bagażniku i neta free orange na karte co chodzi jak muł |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 10:49 Re: [B3 1,6 TD]Włącznik ogrzewania tylnej szyby i klakson
|
|
|
Astaroth napisał/a: | Coś sie dzieje z elektryką w mojej niuni, włącznik ogrzewania tylnej szyby obojętnie w jakiej jest pozycji, to pali sie na nim ten pomaranczowy trójkąt jakby było ogrzewanie cały czas właczone (orzewanie nie działa), ciekawostką jest to, ze takie zachowanie ma tylko miejsce przy włączonych światłach mijania, świruje też klakson, raz jest a raz nie ma go
nie wiem co się stało, bo nic nie było ruszane, tak poprostu z dnia na dzień, wykorzystujac to, ze jestem teraz na działce i na 100% do środy nie będe nigdzie jechac, bym chciała coś z tym zrobic, poprosze Was o jakies wskazówki
nie mam tu Etki ani zadnych programów, nie mam tez miernika zadnego, tylko walizeczkę kluczy w bagażniku i neta free orange na karte co chodzi jak muł | mnie to wyglada na problem z kostka stacyjki... |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
|
|
|
|
|
|
Astaroth
mystic darkness
Silnik: 1,9 TD AAZ
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 1639
Piwa: 204/544 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 10:50
|
|
|
a jak to sprawdzić na 100% ?
edit://
i jeszcze takie pytanie, bo nie mam tu Etki ani programow, czy ta kostka pasuje od kazdej 80, czy musi byc tylko od b3 i tez diesla |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 11:12
|
|
|
Dla mnie wygląda na zwarcie w instalacji elektrycznej. Jeżeli kontrolka podgrzewania tylnej szyby świeci przy załączonych światłach, to jest zwarcie już za włącznikiem. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
Sergio
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Wiek: 51 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 2789
Piwa: 105/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 11:16
|
|
|
Ostatnio było dość gorąco, teraz spora wilgoć, dochodzą nierówności dróg- może po prostu coś sie poluzowało i zwarcie gotowe. |
|
|
|
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 11:28
|
|
|
Astaroth napisał/a: | i jeszcze takie pytanie, bo nie mam tu Etki ani programow, czy ta kostka pasuje od kazdej 80, czy musi byc tylko od b3 i tez diesla | nie mam pewnosci ale wydaje mi sie ze powinna pasowac z kazdej B3 |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010 11:35
|
|
|
Pasiak napisał/a: | Astaroth napisał/a: | i jeszcze takie pytanie, bo nie mam tu Etki ani programow, czy ta kostka pasuje od kazdej 80, czy musi byc tylko od b3 i tez diesla | nie mam pewnosci ale wydaje mi sie ze powinna pasowac z kazdej B3 |
Kostka stacyjki jest identyczna jak w pozostałych modelach Audi. 80, 100, S8 czy Cabrio wszystkie modele miały identyczną kostkę.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.85, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |