Witam. mam taki delikatny problem w A8 97r. , że gdy włączam światła (xenon) to lewa lampa mruga mi jakiś czas po czym rozgrzeje się i normalnie świeci, a do tego podczas jazdy czasami sama gaśnie po czym muszę włączyć i ponownie włączyć światła i jest okey
Kiedyś ktoś mi mówił , że to jakaś pierdółka przy xenonie za 30zł jest do wymiany ale nie pamiętam co to było
I tu proszę o pomoc Was doświadczonych kolegów , którzy wszystko wiedzą o Audi
Przełóż drugą tzn: podepnij ją na miejsce tej co mruga i zobacz co będzie. Odpowiedź, przyjdzie sama.
Ja miałem problem podobny. najpierw mi mrugało w czasie jazdy. Wymieniłem, żarówkę pomogło. Później przetwornicę bo coś zakłócała CB. Teraz wszystko cacy.
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
Jeżeli masz oryginalny komplet - przetwornica i palnik, to bardziej prawdopodobny będzie spadek napięcia przy zasilaniu samej przetwornicy. Proponowałbym wyczyścić kontakty wtyczki i dołączyć dodatkową masę. Jeżeli palnik nie zmienia koloru, to powinien być sprawny - mowa oczywiście o oryginałach nie podróbkach.
pzdr
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Wszytko jest oryginalne i nie zmienia koloru, dzięki koledzy za pomoc jutro sprawdze co i jak
Zmierz napięcie na zaciskach zasilania przetwornicy przy załączeniu świateł.
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
dzisiaj nie miałem czasu porobić przy autku jutro sie wszystkim zajme a tak po za tym to spadł śnieg to będzie można wykorzystać zalety torsena :D hehe
ależ oczywiście. Ja już zdążyłem wykorzystać te zalety.
Hehe dośiwadczenie przychodzi z czasem , ja ciągle coś przy tym Audi musze robić jak tak dalej pójdzie to ide na serwisanta Audi :D
A tak po za tym to zaraz lece pobawić między latarniami i porobić pare oesów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum