|
Problem z ustawienie zegara |
Autor |
Wiadomość |
bonczek87
Model: Audi A4 B5
Silnik: 1.8T ANB
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Avant
Postawił 6 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015 16:02 Problem z ustawienie zegara
|
|
|
Witam
mam pytanie gdyż w mojej Audi ostatnio po wyjęciu ako skasowała się godzina i data na zegarze cyfrowym, jednak po kilku godzinach data i godzina ustawiały się same i pokazywała się antenka teraz minęło już ponad 2 tygodnie i nic, miałem też auto u mechanika i czy możliwe że on coś nie podłączył? |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015 17:05
|
|
|
Antena od zegarka przykręcona jest do obudowy zegarów i jeżeli ich nie demontował, to nie mógł też niczego rozłączyć. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
bonczek87
Model: Audi A4 B5
Silnik: 1.8T ANB
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Avant
Postawił 6 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015 17:50
|
|
|
No właśnie grzebał przy zegarach bo mi prąd ucieka, więc mógł tej antenki nie podłączyć? Dzwoniłem do niego to twierdził że wszystko podłączył a to że automatycznie się nie wczytuje godzina to wina zegarów, więc ściemnia? |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015 18:05
|
|
|
Jesli przed jego ingerecja ustawialo sie samoczynnie to wiec cos musial zle poskladac lub antena jest odkrecona lub nie podloczona a moze ja uszkodzil |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 02 Kwi, 2015 09:38
|
|
|
Wykręć zegary i sprawdź czy odbiornik jest podłączony - 4ro pinowe złącze w dolnej części zegarów. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 35.173.48.18, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |