Wysłany: Sro 01 Kwi, 2015 15:02 Problem z ustawienie zegara
Witam
mam pytanie gdyż w mojej Audi ostatnio po wyjęciu ako skasowała się godzina i data na zegarze cyfrowym, jednak po kilku godzinach data i godzina ustawiały się same i pokazywała się antenka teraz minęło już ponad 2 tygodnie i nic, miałem też auto u mechanika i czy możliwe że on coś nie podłączył?
Antena od zegarka przykręcona jest do obudowy zegarów i jeżeli ich nie demontował, to nie mógł też niczego rozłączyć.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
No właśnie grzebał przy zegarach bo mi prąd ucieka, więc mógł tej antenki nie podłączyć? Dzwoniłem do niego to twierdził że wszystko podłączył a to że automatycznie się nie wczytuje godzina to wina zegarów, więc ściemnia?
Jesli przed jego ingerecja ustawialo sie samoczynnie to wiec cos musial zle poskladac lub antena jest odkrecona lub nie podloczona a moze ja uszkodzil
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
Wykręć zegary i sprawdź czy odbiornik jest podłączony - 4ro pinowe złącze w dolnej części zegarów.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum