|
Zamknięty przez: jimv8 Sro 28 Sty, 2015 17:57 |
[audi 100 c3] zalewanie świec |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sob 21 Gru, 2013 13:56 [audi 100 c3] zalewanie świec
|
|
|
witam wszystkich. mam problem z moją audicą (żadna nowośc z resztą), otóż od razu po przekręceniu rozrusznikiem zalewa mi świece i nie chce odpalac. czy może to byc wina zapieczonych badź zatkanych wtrysków? tnz chodzi mi o to, że może nie rozpylają benzyny tylko leją. jak zrobic test wtryskiwaczy?
pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 21 Gru, 2013 17:35
|
|
|
Musisz je wykręcić i włożyć do szklanej fiolki. Druga osoba kręci rozrusznikiem. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Gru, 2013 14:10
|
|
|
dzięki, sprawdzę to. i mam jeszcze jedno pytanie, czy na zalewanie się świec może mieć wpływ słaby bądź brak powrotu benzyny do zbiornika? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Gru, 2013 14:15
|
|
|
| Matka Whistlera napisał/a: | | dzięki, sprawdzę to. i mam jeszcze jedno pytanie, czy na zalewanie się świec może mieć wpływ słaby bądź brak powrotu benzyny do zbiornika? |
Bardziej niskie ciśnienie benzyny, źle ustawiony zapłon lub mieszanka na przepływomierzu niż brak powrotu do zbiornika. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pozostałe tematy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.83, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |