Wysłany: Czw 22 Paź, 2015 20:35 Adaptacja nawigacji rns-d w aucie za fabrycznym bns-em
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Sprawa wyglada następująco oryginalnie w moim aucie byla zamontowana nawigacja bns w bagazniku po czym ktos w miejsce radia 2 din wlozył oryginalne rns-d. Fabryczny bns smiga bez zarzutu, samo radio również natomiast jak nie trudno sie domyśleć navi w radiu juz nie...
Dodatkowo nie działa podświetlenie przycisków w rns-d. Wiem że da się zrobić tak zeby działałą navi w radio plus do tego enie. Wiem bo w lublinie chcą ode mnie za to 300 zł ale z waszą pomocą wiem że sie onedzie. Z góry dziekuję za wszelką pomoc!
Aby poprawnie działał RNS musisz pozbyć się BNS i dołożyć TMC. Dodatkowo wyposażyć wiązkę zasilającą RNS w obwód stacyjki, podświetlenia oraz GALA.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum