|
Przesunięty przez: Astaroth Czw 12 Wrz, 2013 00:01 |
A4 - pompa z modułem ABS/ASR |
Autor |
Wiadomość |
grze-mar
audi-maniak

Model: A4 B6
Silnik: 2.0 ALT
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: sedan
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 25 Maj 2011 Wszystkie posty: 158

Piwa: 3/2 Skąd: Holandia, Ter Aar
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 20:16 A4 - pompa z modułem ABS/ASR
|
|
|
Witam. Mam takie zapytanie. Mam na "tapecie" audi a4; 1999r; 1.8; 20V; 92kW/125KM w której rozszczelniła się pompa abs'u i ma wyciek płynu i moje pytanie jest takie - czy jeśli założę inną pompę abs wraz z modułem (tzn z innymi oznaczeniami ale również z a4) to czy mi to zagada? Czy muszę szukać dokładnie takiej samej pompy o tych samych oznaczeniach czy mogę założyć o innych oznaczeniach i jeśli tak to czy trzeba to jakoś adoptować? Pozdrawiam Grzesiek |
_________________ "...nie ma takiego gó***a, z którego nie dało by się wyjść..." |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 17 Maj, 2012 22:27
|
|
|
Oznaczenie musi być takie samo ewentualnie zamiennik. Najważniejszy jest sterownik którego możesz przełożyć do sprawnego agregatu. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
grze-mar
audi-maniak

Model: A4 B6
Silnik: 2.0 ALT
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: sedan
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 25 Maj 2011 Wszystkie posty: 158

Piwa: 3/2 Skąd: Holandia, Ter Aar
|
Wysłany: Pią 18 Maj, 2012 07:48
|
|
|
Spróbuje dzisiaj poszukać sprawnej pompy i zobaczymy co się okaże. Dam znać o rezultacie bo może się to innym przydać kiedyś. Pozdro
[ Dodano: Wto 22 Maj, 2012 23:11 ]
Witam ponownie. Założyłem całą pompę wraz ze sterownikiem od nowszego a4, która miała na końcu dodatkowe literki AB w oznaczeniu pompy i zadziałało. Odpowietrzyłem układ, skasowałem błędy i jeździ OK. Myślałem że muszę mieć identyczną pompę. Piszę bo możliwe że się to może komuś innemu przydać przy naprawach. Szerokości i pozdrawiam |
_________________ "...nie ma takiego gó***a, z którego nie dało by się wyjść..." |
|
|
|
|
 |
wojtek38

Model: B5
Silnik: Ace
Zasilanie: bezyna+LPG
Nadwozie: Sedan

|
Wysłany: Nie 09 Gru, 2012 12:25 ASR A4 95
|
|
|
ASR A4 95 jak dodać lub ile to kosztuje ? |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Układ hamulcowy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |