|
|
A6 C5 2.4 AGA szarpie przy przyśpieszaniu |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010 23:31
|
|
|
| Dexter napisał/a: | No i kicha podłączyłem wreszcie Panią Jadzię i pokazuje brak błędów jeździłem z podłączonym vagiem wyłączałem i włączałem auto i nic jak było takie jest brak błędów. Z tego co czytam po różnych forach pewnie bedzie przepustnica do wyczyszczenia i ponownej adaptacji |
Też może być, ale miałbyś problemy od samego początku. Uważam, że na początku powinieneś się skupić na zasilaniu. Porównaj wskazanie napięcia w zegarach z napięciem mierzonym przez multimetr bezpośrednio przy klemach akumulatora. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
Dexter

Model: A4
Silnik: AWX
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: Sedan

|
Wysłany: Sro 22 Wrz, 2010 17:28
|
|
|
Jutro będę miał wolne to podłubie bo do ogarnięcia mam jeszcze nieszczęsne wycieraczki chodzą gorzej niż w polonezie. Pomierzę wszystko co i jak i dam znać na forum. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 22 Wrz, 2010 18:44
|
|
|
| Dexter napisał/a: | | chodzą gorzej niż w polonezie. |
Czekamy w takim razie na relacje. |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
Dexter

|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 13:28
|
|
|
Nareszcie wziąłem się za wycieraczki bo potrzebne a pogoda marna wyjąłem mechanizm i okazało się ze to co u wszystkich zapiekły się tulejki i dlatego wycieraczki chodziła jakby chciały a nie mogły. Zacząłem wybijać i pękła mocowanie więc dałem sobie z tym spokój i zamówiłem nowiutki mechanizm wycieraczek bez silnika z allegro. Przełożyłem silnik poskładałem do kupy i co się okazało ze wycieraczki zaczęły chodzić do dołu zamiast do góry nie wiem jak to jest możliwe ale tak się dzieje ratujcie bo mnie cholera bierze co się mogło stać silnika odwrotnie nie da się założyć i podłączenia kostki tak samo więc nie wiem co jest. Jedyne co to zdejmowałem klemę z akumulatora może jak pokasuje błędy vagiem wszystko wróci do normy ?? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 16:37
|
|
|
Nie rób scen. Albo kupiłeś jakąś wersję exportową wycieraczek, albo źle ustawiłeś mechanizm przy skręcaniu. Jeżeli okaże się, że jest z tym problem, to załóż nowy temat.
pzdr |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
 |
|
|
|
|
|
 |
Dexter

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 18:35
|
|
|
| Dexter napisał/a: | :-P ogarnąłem temat wyszło na to że ze mnie jemioła i złożyłem sobie mechanizm tak jak leci zamiast zwrócić uwagę na położenie ramienia silnika. Ustawiłem tak jak trzeba i śmiga aż miło. A i szarpanie ustało po ponownej adaptacji przepustnicy. teraz mam piękne sprawne w 100% Audi aż miło | popgratulowac |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 29 Wrz, 2010 18:43
|
|
|
| Dexter napisał/a: | | złożyłem sobie mechanizm tak jak leci zamiast zwrócić uwagę na położenie ramienia silnika. |
No widzisz. A Ty już chciałeś lać sprzedawcę i kupować nowy mechanizm. Gratuluje samo... samo.. czegoś tam, zapomniałem.
pzdr |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.206, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |