|
Przesunięty przez: jimv8 Pon 14 Maj, 2012 21:15 |
Audi A6 C4 Avant |
| Autor |
Wiadomość |
maaly4

Model: A6 C4
Silnik: AEL
Zasilanie: diesel
Nadwozie: avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Rzepin woj. lubuskie
|
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 17:50 Audi A6 C4 Avant
|
|
|
Witam serdecznie - krótko na temat - od pewnego czasu przestała świecić lampka po otwarciu klapy bagażnika. Lampka wydaje się być ok nawet od środka, więc ściągnąłem tapicerkę z klapy aby poszukać czujnika który to załącza przy otwartej klapie może on ale tu napotkałem problem bo nie mogę go zlokalizować - jeżeli wiecie gdzie go szukać i jak mniej więcej wygląda to proszę o pomoc - pzdr Łukasz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 28 Lip, 2011 22:53 Re: Audi A6 C4 Avant
|
|
|
| maaly4 napisał/a: | | Witam serdecznie - krótko na temat - od pewnego czasu przestała świecić lampka po otwarciu klapy bagażnika. Lampka wydaje się być ok nawet od środka, więc ściągnąłem tapicerkę z klapy aby poszukać czujnika który to załącza przy otwartej klapie może on ale tu napotkałem problem bo nie mogę go zlokalizować - jeżeli wiecie gdzie go szukać i jak mniej więcej wygląda to proszę o pomoc - pzdr Łukasz |
Włącznik lampki jest w zamku klapy. Bardziej prawdopodobnym uszkodzeniem będzie wiązka uszkodzona elektryczna. Zdemontuj gumowy peszel po lewej stronie klapy i poszukaj przełamanych przewodów.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
maaly4

Model: A6 C4
Silnik: AEL
Zasilanie: diesel
Nadwozie: avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Rzepin woj. lubuskie
|
Wysłany: Pią 29 Lip, 2011 20:15
|
|
|
wiązka jest chyba nowa bo gdy kupiłem (ok 3 lata temu) szalała wycieraczka i tylny (w klapie) stop tylko nie kojarze czy wymienili tylko przetarte przewody czy wszystki ale mimo wszystko dzięki za pomoc pogrzebie trochę jak znajdę czas i się odezwe co i jak - pzdr |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.206, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |