|
[A6 99r] problem z pozycjami |
Autor |
Wiadomość |
adi93

Model: Q7
Silnik: 3,0
Zasilanie: disel
Nadwozie: suv
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 21 Mar 2011 Wszystkie posty: 267

Piwa: 11/1 Skąd: Brzeziny
|
Wysłany: Sro 28 Gru, 2011 22:27 [A6 99r] problem z pozycjami
|
|
|
mam problem z pozycja z tylu zarowka dobra bezpieczniki tez co moze byc nie tak?? |
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą, a kobiety podstawą!
Audi Q7 3.0 (jest)
Audi A6 C5 sedan 2,8 (było)
Audi 100 C4 sedan 2,8 (było)
Audi 80 B3 sedan 1,8 (było) |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 00:08 Re: problem z pozycjami
|
|
|
adi93 napisał/a: | co moze byc nie tak?? |
Jeżeli na wtyczce przy lampie nie ma napięcia, to tylko 10cio pinowa wtyczka koloru brązowego na słupku A po lewej stronie - zaśniedziałe piny. Gdybyś tylko napisał która strona, to opisałbym kolor tego przewodu a tak lipa!
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
adi93

|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 00:22
|
|
|
lewa strona, wszystko bylo dobrze dopóki nie podpiołem przyczepki i swiateł mozema to jakis związek |
_________________ Auto jest Bogiem, prędkość nałogiem, życie zabawą, a kobiety podstawą!
Audi Q7 3.0 (jest)
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 00:37
|
|
|
adi93 napisał/a: | lewa strona, wszystko bylo dobrze dopóki nie podpiołem przyczepki i swiateł mozema to jakis związek |
Może mieć związek jeżeli połączenie na wiązce będzie skorodowane. Sprawdź tą wtyczkę na słupku lewym A kolor przewodu to szary z czarnym paskiem. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
adi93

|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 00:40
|
|
|
dzięki wielkie
pozdrowionka i udanego sylwestra |
Audi Q7 3.0 (jest)
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 00:44
|
|
|
adi93 napisał/a: | udanego sylwestra |
No do Sylwka jest jeszcze parę dni, a ja przez ten czas siedzę na miejscu, ale dziękuję w tak doborowym towarzystwie na pewno będzie udany. Wzajemnie. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |