GPS i GSM » Rodzaj nawigacji
Odpowiedz do tematu

Na początek zacznij od tego:

http://www.audi-tech-team...h-team-vt15.htm

Kuknij sobie na pkt. 1.7.

Pzdr

Postaw piwo autorowi tego posta

eleszet jeśli chodzi o przywitanie, to przecież zrobiłem to zanim napisałem tu posta :)

pzdr

Elektronika jest z B6, ale panel wygląda mi bardziej na C5 niż B5.

Cytat:
eleszet jeśli chodzi o przywitanie, to przecież zrobiłem to zanim napisałem tu posta :)

pzdr

Racja. Uprzejmie przepraszam - nie dopatrzyłem. Nowy rok musisz mi wybaczyć ;P

Adi202 napisał/a:
Elektronika jest z B6, ale panel wygląda mi bardziej na C5 niż B5.

Adi, panel z C5 ma pod ekranem wyższy/szerszy ten plastik więc wydaje mi się że to jest z B5. Pytanie teraz czy to czemuś szkodzi, że navi jest z B6 a panel z B5? Coś będzie źle dopasowane, coś nie będzie grać?

Nie ma różnicy z jakiego modelu jest ta nawigacja. Ważne jest, że to DX. Reszta to kwestia kodowania samej navi.

A czy do tej navi z fotek będzie działał telefon który mam w podłokietniku? Czy to wgl może działać?

Działać będzie tylko na zasadzie wyciszenia dźwięku.

No ale ogólnie to się nie da dzwonić z tego telefonu? Do jego odpalenia jest wgl potrzebna navi, czy nie?

Zylu napisał/a:
No ale ogólnie to się nie da dzwonić z tego telefonu? Do jego odpalenia jest wgl potrzebna navi, czy nie?

Navi spełnia jedynie rolę przekazania dźwięku. Jeżeli masz jednak osobny głośnik do tego zestawu, to nic więcej nie potrzebujesz.

Czyli rozumiem, że telefon powinien działać również bez navi. A po przyciśnięciu tego przycisku na tel nic się nie dzieje. Jest on podłączony tylko w podłokietniku, nie wiem czy tylko tam powinien być podpięty, czy jak?

Sorki że się rozpisuję w zasadzie w nie tym temacie co trzeba.

Zylu napisał/a:
Czyli rozumiem, że telefon powinien działać również bez navi. A po przyciśnięciu tego przycisku na tel nic się nie dzieje. Jest on podłączony tylko w podłokietniku, nie wiem czy tylko tam powinien być podpięty, czy jak?

Nie wiem jaki masz typ telefonu, ale w podłokietniku jest tylko część systemu. Mimo wszystko bez radia czy nawigacji telefon powinien dać się załączyć.

Kupiłem taką navi, gdy wsadzam oryginalną płytkę z niemieckimi mapami to czyta płyte, a gdy wsadzę nieoryginalną z polskimi ale działającą bo sprawdzałem w navi z c5 to jest napisane "cd defect". Wgram w ogóle na nią polskie menu, jest to w ogóle wersja DX? Gdzieś po kodzie wyczytałem, że tak, ale dlaczego nie czyta tej płytki?

Wygląda na DX. Dlaczego nie czyta CD? Brudny laser, lub źle wypalona płyta.

No właśnie nie wiem dlaczego :(

Tą oryginalną czyta, tam coś po niemiecku babka nawija, a gdy wkładam z polskimi mapami to klops, a sprawdzałem osobiście tą piracką w navi z a6 c5 i działa także nie wiem

Odpowiedz do tematu