|
Schemat podłączenia centralki Nokia NME-2A |
Autor |
Wiadomość |
wojtas1979
Wojtek

Model: V8
Silnik: PT
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Sedan

Postawił 7 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 14:50 Schemat podłączenia centralki Nokia NME-2A
|
|
|
Witam czy ktoś posiada schemat jak podłączyć telefon Nokia NME-2A do Audi V8?Jest to cały kpl słuchawka centralka i wiązki przewodów ale nie wiadomo jak to podłączyć.Piszę w imieniu kolegi który nie ma internetu. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 19 Kwi, 2010 18:26 Re: Schemat podłączenia centralki Nokia NME-2A
|
|
|
wojtas1979 napisał/a: | Witam czy ktoś posiada schemat jak podłączyć telefon Nokia NME-2A do Audi V8?Jest to cały kpl słuchawka centralka i wiązki przewodów ale nie wiadomo jak to podłączyć.Piszę w imieniu kolegi który nie ma internetu. |
Ja posiadam. Jak wygląda ta wiązka którą ma w zestawie?
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
wojtas1979
Wojtek

|
Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010 21:42
|
|
|
Zdjęcia wysłane. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 20 Kwi, 2010 23:14
|
|
|
wojtas1979 napisał/a: | Zdjęcia wysłane. |
Właśnie je przeglądam. Ta wiązka, to samoróbka. Kolory przewodów są schematyczne. Czerwony 12V, czarny masa, niebieski zapłon, żółty muting dla radia i pomarańczowy podświetlenie. Te dwa przewody z niebieskimi końcówkami, to powinny być przewodami do głośnika, a ekranowany czarny przewód, to mikrofon.
pzdr |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
wojtas1979
Wojtek

|
Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010 00:13
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Właśnie je przeglądam. Ta wiązka, to samoróbka. Kolory przewodów są schematyczne. Czerwony 12V, czarny masa, niebieski zapłon, żółty muting dla radia i pomarańczowy podświetlenie. Te dwa przewody z niebieskimi końcówkami, to powinny być przewodami do głośnika, a ekranowany czarny przewód, to mikrofon.
pzdr | Dzięki za szczegółowy opis podłączenia. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 21 Kwi, 2010 00:15
|
|
|
wojtas1979 napisał/a: | Dzięki za szczegółowy opis podłączenia. |
Nie ma za co. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Wrz, 2018 12:10
|
|
|
Witam, czy ja mógłbym poprosić kolegę Adi202 o pomoc w podłączeniu takiego samego telefonu... tylko, ze ja nie mam kabli i muszę je zrobić... potrzebuję jakiś schemat albo rozrysowane piny tego LPT z centralki ... |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 19 Wrz, 2018 13:46
|
|
|
Najpierw dział przywitan odwiedzic regulamin forum |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » GPS i GSM |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.88, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |