|
|
jaka navi???? |
| Autor |
Wiadomość |
pawcio

Model: C4
Silnik: AAH
Zasilanie: benzyna + kuchenka LPG
Nadwozie: sedan
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 13 Maj 2009 Wszystkie posty: 1289

Piwa: 38/3 Skąd: Olsztyn, Jeziorany
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 20:38 jaka navi????
|
|
|
Chyba nadszedł kres mojej manty, po zabawach w pracy, i chciałbym kupić inną, tylko teraz pytanie jaką kupić???? Znalazłem Sony i Mio, ale teraz sprawa jak było by z ewentualną przeróbką i wgraniem automapy????
http://allegro.pl/item118...pl_gratisy.html
http://allegro.pl/item118...51a_okazja.html
a może jakieś inne propozycje?? |
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 20:50
|
|
|
Pawełku , a nie myślałeś nad fonem z navi .......... Przy pomocy Adiego w N95 wrzuciłem Garmina i jestem super zadowolony . Jeśli koniecznie chcesz Automapę , każdy fon z Windows`em . Ja miałem stare MDA Classic i Automapa szalała jak ta lala |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
pawcio

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 21:12
|
|
|
Serio piszę , "Przyczepka" ma Nokię 5230 z gps , wrzyciłem Jej Sygic Mobile i śmiga zajefajnie ( swoją drogą całkiem fajna navi) Masz 2 w jednym ( jak co to mam i na symbiana i na windowsa navi , to Ci podklepę ) |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 21:13
|
|
|
| roger110 napisał/a: | | Serio piszę , "Przyczepka" ma Nokię 5230 z gps , wrzyciłem Jej Sygic Mobile i śmiga zajefajnie ( swoją drogą całkiem fajna navi) Masz 2 w jednym ( jak co to mam i na symbiana i na windowsa navi , to Ci podklepę ) | a ja polecam SPV M650 jest idealny pod automape i zarazem funkcjoalny. Takze z niego korzystalem. |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
pawcio

|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 21:15
|
|
|
na razie popatrzę, i będę myślał, jak ma razie myślałem o samej navi, ale zawsze zdanie można zmienić. |
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 21:29
|
|
|
| pawcio napisał/a: | | na razie popatrzę, i będę myślał, jak ma razie myślałem o samej navi, ale zawsze zdanie można zmienić. | jasne! z LARKiem przyjechalem do Adiego doprowadzil mnie bezblednie |
POMAGAM TYLKO NA FORUM
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 21:42
|
|
|
Pasiak, A tam u Ciebie nie będzie taniej niż tu ?? Na Aledrogo jest sporo sprzętu z GB |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 00:00
|
|
|
Żadnego Sony i Mio. Fuuuu! Co mógłbym zaproponować z solidnego i aktualnego, to TomTom, Garmin lub Pocket z AutoMapą. Garmin chodzi z każdym Symbianem. TomTom i AM lata również z każdym pocketem z Windows Mobile czyli PDA. Jeżeli chcesz kupić markowe i dobre urządzenie, to tylko to co wymieniłem. Jeżeli chcesz kupić PNA i przerabiać, to Sony, Blaupunkt, Lark odpada. Jedynie tanie urządzenie które nie jest awaryjne to Navia.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 07:34
|
|
|
| roger110 napisał/a: | | Pasiak, A tam u Ciebie nie będzie taniej niż tu ?? Na Aledrogo jest sporo sprzętu z GB | a pewnie ,ze jest , tylko,ze firmy huanconyhgatanen jang z chin.... niby ma mapy calej europy i rosji, ale jakos do mnie nie przemawiaja takie sprzety.... mozna kupic juz za 35 dolarów... |
POMAGAM TYLKO NA FORUM
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
pawcio

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 20:52
|
|
|
Licytacja , na jakiej kwocie się zatrzyma?? Ja Ci nadal będę marudził o fonie z navi. W związku z tym ............. nie kupuj tego |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 21:06
|
|
|
Bardzo dobry i solidny sprzęt. Dodatkowo działa jako zestaw głośnomówiący. Mapy TomTom nie są mocno porażające dokładnością na Polskę, ale ten typ nawigacji najlepiej oblicza i prowadzi po drogach - nawet polskich. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
pawcio

|
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 21:48
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | Mapy TomTom nie są mocno porażające dokładnością na Polskę |
a jak z automapą???? |
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.208, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |