|
ilość pinów w zamku audi a3 2005 sportback |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pon 30 Kwi, 2018 10:34 ilość pinów w zamku audi a3 2005 sportback
|
|
|
Witam Panie i Panowie, byłem ostatnio u elektryka. Mam problem z niedomykającymi się zamkami, podłączył samochód pod komputer i jak się okazało padły mi dwa zamki tylnie w audi a3 2005 sportback wyprodukowane w Niemczech, kupione w salonie w Holandii. Chciałbym zamówić używki przez internet ale mam dylemat bo nie wiem ile pinów mają te zamki a widziałem, że są różne - 7, 8, 9 pinowe. Najwięcej aukcji jest tych 7 pinowych ale wolałbym być pewny przed zakupem. Znalazłem dwie siedmiopinowe sztuki 4F0 o numerach: lewy tył - 4F0839015, prawy tył: 4F0839016 ale nie jestem pewny czy to będzie pasować. Czy mógłby ktoś mi udzielić pomocy tutaj? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 01 Maj, 2018 09:58
|
|
|
Tego raczej nikt nie stwierdzi co u ciebie siedzi. Musiałbyś dostać się do zamka i odpiąć wtyk i policzyć ilość przewodów. Wtyk jest przeważnie 8-mio pinowy, a na tył używane jest 6.
Z drugiej strony montaż używanych nie rozwiąże problemu na dłuższą metę, ponieważ te zamki mają zaprojektowaną usterkę i kupisz w takim samym stanie lub gorszym. Stosunkowo najtańszym rozwiązaniem do zamierzonego efektu jest naprawa oryginałów. Wymiana dwóch silniczków które dostają zwarcia i przez to działają inaczej. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.175, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |