Forum AUDI TECH TEAM  strona głównaForum AUDI TECH TEAM  RSSForum AUDI TECH TEAM  na Facebooku
 Polish English Belarusian Bulgarian Czech French German Russian Romanian Slovak Ukrainian Hungarian
   

forum audiforum audiforum audi
forum audi
Poprzedni temat «» Następny temat
[A6 C5] Problem z komputerem?
Autor Wiadomość
karoleq 


Model: A6 C5
Silnik: 2.5
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lis 2012
Wszystkie posty: 4



Skąd: Legionowo
Wysłany: Wto 20 Lis, 2012 15:52   [A6 C5] Problem z komputerem?
     



Witam

mam pytanko mianowicie chodzi o to ze komputer się włącza i wyłącza co może być nie tak ??
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
pawcio 



Model: C5,B5
Silnik: AWX,AVG
Zasilanie: ON
Nadwozie: avant
Pomógł: 16 razy
Wiek: 36
Dołączył: 13 Maj 2009
Wszystkie posty: 1942



Piwa: 48/5
Skąd: Olsztyn
Wysłany: Wto 20 Lis, 2012 16:01   
     



karoleq napisał/a:
mam pytanko mianowicie chodzi o to ze komputer się włącza i wyłącza co może być nie tak ??

A można by tak prosić po polsku i dokładniej opisać problem??
_________________
wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość

Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
karoleq 


Model: A6 C5
Silnik: 2.5
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lis 2012
Wszystkie posty: 4



Skąd: Legionowo
Wysłany: Wto 20 Lis, 2012 16:09   
     



A wiec tak Odpalam silnik to jest wyłączony komputer pokładowy po chwili mi się włącza a zaraz znowu wyłącza i tak w kółko
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
WOJTAS 



Model: A6 C6 QUATTRO
Silnik: BMK
Zasilanie: 3.0 TDI V6
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz
Wiek: 40
Dołączył: 16 Maj 2009
Wszystkie posty: 468



Piwa: 17/31
Skąd: okolice Mińska Mazowieckiego
Wysłany: Wto 20 Lis, 2012 17:36   
  Stajnia Klubowa ATT:  Audi A6 C6 (Typ 4F)  Audi  A6 C6 (Typ 4F) Quattro   2004  



w dalszym ciągu jakoś dziwnie opisujesz swój problem ale o ile rozumiem to znikają Ci komunikaty z FIS na zegarach gaśnie wyświetlacz. Przyczyny poszukałbym w połączeniach wyświetlacza z płytą zegarów.
_________________
Gość pozdrawiam Cię
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
    
karoleq 


Model: A6 C5
Silnik: 2.5
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Sedan
Wiek: 32
Dołączył: 18 Lis 2012
Wszystkie posty: 4



Skąd: Legionowo
Wysłany: Wto 20 Lis, 2012 21:11   
     



WOJTAS napisał/a:
w dalszym ciągu jakoś dziwnie opisujesz swój problem ale o ile rozumiem to znikają Ci komunikaty z FIS na zegarach gaśnie wyświetlacz. Przyczyny poszukałbym w połączeniach wyświetlacza z płytą zegarów.


Dokładnie Włączają sie a zaraz gaśnie i tak co chwile
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
WOJTAS 



Model: A6 C6 QUATTRO
Silnik: BMK
Zasilanie: 3.0 TDI V6
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz
Wiek: 40
Dołączył: 16 Maj 2009
Wszystkie posty: 468



Piwa: 17/31
Skąd: okolice Mińska Mazowieckiego
Wysłany: Sro 21 Lis, 2012 09:53   
  Stajnia Klubowa ATT:  Audi A6 C6 (Typ 4F)  Audi  A6 C6 (Typ 4F) Quattro   2004  



to może być tzw. zimny lut czyli przerwa w obwodzie. Musisz wyciągnąć zegary i sprawdzić łączenia i jak znajdziesz przerwę to trzeba porostu poprawić go lutownicą.
_________________
Gość pozdrawiam Cię
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
    
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Losowe tematy » Elektryka i elektronika

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów Problem z komputerem a4 1.8t AEB
Witam
ElCarlos7 Elektryka i elektronika 6 Sro 27 Cze, 2012 22:03
Adi202
Brak nowych postów [100 C4 2.3 AAR-LPG ] problem na Pb
swistak23 Elementy silnika 8 Sob 04 Lut, 2012 17:57
Adi202
Brak nowych postów [B7] Air bag problem
michu28 Pozostałe tematy 14 Czw 09 Lut, 2012 22:11
michu28
Brak nowych postów [b4] Problem z ASR
tomeczek376 Układ kierowniczy 9 Pon 12 Wrz, 2011 19:07
jimv8
Brak nowych postów [Q7] problem z MMi
cinsab Elektryka i elektronika 12 Nie 27 Lis, 2011 23:51
Adi202



[ Twoje IP to: 3.238.252.196, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ]
Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy.
forum audi
forum audiforum audiforum audi
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum
AUDI TECH TEAM Individual Template | Designed by PCserwis ® | Mapa forum AUDI TECH TEAM | Polityka Prywatności