|
Q5 - automatyczna blokada drzwi? |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Sob 30 Gru, 2017 14:30 Q5 - automatyczna blokada drzwi?
|
|
|
Dzień dobry,
może ktoś potrafi pomóc - nie jestem w stanie włączyć automatycznej blokady drzwi po ruszeniu (15km/h chyba standardowo). Nie ma tej opcji w menu! Była w poprzednim Q5 (przed liftem), teraz w poliftowym z MMI 3+ nie można tego nigdzie ustawić. ASO nie potrafi powiedzieć, o co chodzi
Proszę o pomoc... |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 31 Gru, 2017 13:08
|
|
|
Możliwe, że ta funkcja jest dezaktywowana. Do aktywacji będziesz potrzebować VCP lub VCDS. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 01 Sty, 2018 16:40
|
|
|
Dziękuję za info, chciałem uniknąć grzebania, ale pewnie nie będzie wyjścia. A czy może to mieć jakiś związek z "advanced key"? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 02 Sty, 2018 09:37
|
|
|
Nie ma to żadnego związku. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Pozostałe tematy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.82, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |