|
Centralny zamek |
Autor |
Wiadomość |
Moraś
Model: A6 C5
Silnik: 2,4 V6
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: sedan
|
Wysłany: Wto 06 Sty, 2015 18:36 Centralny zamek
|
|
|
Witam , dzisiaj rano pojawił się problem z zamkiem przy drzwiach kierowcy a mianowicie centralny nie otwiera i nie zamyka mi tych drzwi z pilota . Z klucza jest wszystko ok , nie działa tylko z pilota i tylko te drzwi . Pytanie moje to czy może to być wina mrozu czy może to jakaś inna przyczyna ? |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 06 Sty, 2015 18:45
|
|
|
Miałem podobną przygodę w passacie b5 i audi a4 b6 z tego co pamiętam wina leżała w zamku drzwi nie opłacało sie tego naprawiać coś się tam psuło z elektroniką został wymieniony zamek i wszystko działało. |
|
|
|
|
|
eleszet
..................
Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655
Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Wto 06 Sty, 2015 19:28
|
|
|
A są jakieś błędy? Czy pompka pracuje dłużej niż zwykle? Jak otwierasz te drzwi to uruchamia się oświetlenie wnętrza pojazdu? |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 07 Sty, 2015 08:48
|
|
|
W a6 c5 jest zamek na powietrze |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 07 Sty, 2015 09:28
|
|
|
Sprawdź błędy w centralnym zamku. Możliwe jest uszkodzenie zamka drzwi w tym przypadku silnik elektryczny zamka lub wiązki w drzwiach kierowcy. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
Moraś
Model: A6 C5
Silnik: 2,4 V6
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: sedan
|
Wysłany: Sro 07 Sty, 2015 17:08
|
|
|
eleszet napisał/a: | A są jakieś błędy? Czy pompka pracuje dłużej niż zwykle? Jak otwierasz te drzwi to uruchamia się oświetlenie wnętrza pojazdu? |
Wszystko pracuje tak jak wcześniej i oświetlenie również się uruchamia . |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sro 07 Sty, 2015 17:50
|
|
|
może być i wina mrozu, w mojej działy się podobne szopki, po rozebraniu tapicerki i przesmarowaniu wszystkiego jak ręką odjął oczywiście diagnoza jest jak najbardziej potrzebna |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.85, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |