|
Centralny zamek C4 |
Autor |
Wiadomość |
Frankie
Model: 100 C4
Silnik: AAH
Zasilanie: Benzyna + Lpg
Nadwozie: sedan
Piwa: 1/1 Skąd: okolice Krakowa
|
Wysłany: Pon 17 Gru, 2012 22:00 Centralny zamek C4
|
|
|
Witam.
Mam problem w mojej 100 C4.
Posiadam centralkę alarmu Steeli men i mały problem związany z kablami.
do dziś była ona podpięta według schematu nr. 1
ale, otwierając z kluczyka, centralka nie widziała otwarcia zamka, podpiąłem według schematu nr. 4
I pojawił się problem. Kluczyk otwiera i zamyka drzwi. Przeciąłem dokładnie kabel niebiesko/zielony, bo on sterował pompką.
Ale sterując go pilotem, dziwnie cyka przekaźnik w centralce (jakby kilka razy) i żadnej reakcji. Czasami tylko jakby próbował zamknąć i jednocześnie otworzyć drzwi. Zamknąłem jedne drzwi ręcznie i przyciskiem zamykania, otworzyłem je ...
Ogólnie jakieś jaja.
Obróciłem też kabel otwarcia/zamknięcia wychodzący z centralki, ale żadnych zmian.
Ktoś może miał taki przypadek ?? |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 20 Gru, 2012 22:06
|
|
|
Masz funkcję domykania szyb? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
Frankie
|
Wysłany: Pią 21 Gru, 2012 06:28
|
|
|
nie. nie zależy mi tylko na tym, żeby zamykając auto z pilota, a otwierając z kluczyka, nie uaktywniał się alarm (w moim przypadku tylko migaja światła)
miałem podpięty pod siłownik i sterowane masą, ale to nie to, co powinno być ... |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Gru, 2012 09:33
|
|
|
Frankie napisał/a: | nie. nie zależy mi tylko na tym, żeby zamykając auto z pilota, a otwierając z kluczyka, nie uaktywniał się alarm (w moim przypadku tylko migaja światła)
miałem podpięty pod siłownik i sterowane masą, ale to nie to, co powinno być ... |
Trochę bez sensu. Złodziej otwiera jak swoje. Pasującym schematem jest ten po prawej na dole. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
Frankie
|
Wysłany: Pią 21 Gru, 2012 19:08
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Złodziej otwiera jak swoje. Pasującym schematem jest ten po prawej na dole. |
ten schemat nie działa. zresztą musiałby się ktoś pomylić, chcący ukraść 20-letnie Audi |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob 22 Gru, 2012 12:01
|
|
|
Jeżeli nie działa, to masz coś źle podłączone. |
|
|
|
|
|
Frankie
|
Wysłany: Sob 22 Gru, 2012 14:38
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Jeżeli nie działa, to masz coś źle podłączone. |
dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia ... |
|
|
|
|
|
pawcio
Model: C5,B5
Silnik: AWX,AVG
Zasilanie: ON
Nadwozie: avant
Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 13 Maj 2009 Wszystkie posty: 1942
Piwa: 48/5 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Nie 12 Sty, 2014 23:30
|
|
|
Czy mógł by ktoś podać rozpiskę pinów pompki centralnego, żeby przy pompce podłączyć sterownik centralnego.
Pzdr |
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.85, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |