|
Audi Q7 problem z klapą oraz innymi duperelami. |
Autor |
Wiadomość |
elmek13
Wariat jakich mało

Model: Q7
Silnik: BUG
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: SUV
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Lis 2009 Wszystkie posty: 1014

Piwa: 45/14 Skąd: z Elemelkowa
|
Wysłany: Sro 20 Mar, 2024 11:39 Audi Q7 problem z klapą oraz innymi duperelami.
|
|
|
Witam.
Przepraszam że zawracam dupę, ale nie mam siły do tego auta.
Ostatnio auto strzeliło focha. Ale po kolei.
Auto posiada elektryczną tylną klapę. Działo otwieranie i zamykanie z pilota. Zamykanie już nie działa. (mniejsza o to) Zamykanie z przycisku tylnej klapy działało. Już nie działa problem z zamykaniem.
Kamera cofania działała. Już nie działa z dnia na dzień szlag ją trafił. Po deszczu działa ale jest odwrócona (mogę zmienić położenie kamery odwrotnie, tylko muszę znaleźć czas) Raz na jakiś czas się załączy obraz po czym robi się zamazany (czujniki działają). Nie działa też tylna wycieraczka. A działała.
Jak potrzeba podepnę VCDS i wrzucę logi co tam go boli. Bo wiem, że z fusów nikt nie wróży.
Wszystkie usterki wymienione wyżej nie wystąpiły wcześniej. Wszystko działało pięknie ładnie.
Może wy macie jakieś pomysły.?? |
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
 |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.175, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |