Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[V8 3,6] Automatyczne opuszczanie lusterek
Re: Automatyczne lusterka
Musiałbyś założyć pamięć foteli. W sterowniku masz już wszystko gotowe.
Re: Automatyczne lusterka
co to za bajer? czy tak było w opcji? i po co to komu?
Daniello my tu poważne tematy Audi poruszamy, a Ty z BMW wyskakujesz. W V8 było to również.
A jak to działa, no bo po co opuszczać lusterka przy cofaniu? sorry za off topic
Aby lepiej widzieć np odstęp rantu felgi od krawężnika przy cofaniu. Wrzucasz wstekę i lustra zjeżdżają do dołu.
tylko jedno się nie opuszcza?
Panowie jak można zrobić żeby lusterka boczne opuszczały się gdy włącze wsteczny? Jak to wysterować
| kopkoi napisał/a: |
| Panowie jak można zrobić żeby lusterka boczne opuszczały się gdy włącze wsteczny? Jak to wysterować |
Musiałbyś założyć pamięć foteli. W sterowniku masz już wszystko gotowe.
| kopkoi napisał/a: |
| Panowie jak można zrobić żeby lusterka boczne opuszczały się gdy włącze wsteczny? Jak to wysterować |
co to za bajer? czy tak było w opcji? i po co to komu?
takie coś było montowane np w bmw
| daniello85 napisał/a: |
| takie coś było montowane np w bmw |
Daniello my tu poważne tematy Audi poruszamy, a Ty z BMW wyskakujesz. W V8 było to również.
| Adi202 napisał/a: | ||
Daniello my tu poważne tematy Audi poruszamy, a Ty z BMW wyskakujesz. W V8 było to również. |
A jak to działa, no bo po co opuszczać lusterka przy cofaniu? sorry za off topic
| jimv8 napisał/a: |
|
A jak to działa, no bo po co opuszczać lusterka przy cofaniu? sorry za off topic |
Aby lepiej widzieć np odstęp rantu felgi od krawężnika przy cofaniu. Wrzucasz wstekę i lustra zjeżdżają do dołu.
spoko już wiecej nie wyskocze z bmw
z tego co wiem to ta opcja była tylko w 4,2 ale moge sie mylić
, choc nie spotkałem sie jeszcze z 3,6 w tórej opuszczały sie lusterka. Nawiasem mówiac świetna funkcja baaaardzo przydatna podczas cofania
Mam 4.2 i fotele z pamięcią standardowo i lusterko nie przestawia się gdzie szukać przyczyny?
| darekvw89 napisał/a: |
| Mam 4.2 i fotele z pamięcią standardowo i lusterko nie przestawia się gdzie szukać przyczyny? |
Tylko prawe ma się automatycznie opuszczać na krawężnik po wł wstecznego
Odpowiedz do tematu