Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[A6 99r] problem z pozycjami
Re: problem z pozycjami
Jeżeli na wtyczce przy lampie nie ma napięcia, to tylko 10cio pinowa wtyczka koloru brązowego na słupku A po lewej stronie - zaśniedziałe piny. Gdybyś tylko napisał która strona, to opisałbym kolor tego przewodu a tak lipa!
pzdr
Może mieć związek jeżeli połączenie na wiązce będzie skorodowane. Sprawdź tą wtyczkę na słupku lewym A kolor przewodu to szary z czarnym paskiem.
No do Sylwka jest jeszcze parę dni, a ja przez ten czas siedzę na miejscu, ale dziękuję w tak doborowym towarzystwie na pewno będzie udany.
Wzajemnie.
mam problem z pozycja z tylu zarowka dobra bezpieczniki tez co moze byc nie tak??
| adi93 napisał/a: |
| co moze byc nie tak?? |
Jeżeli na wtyczce przy lampie nie ma napięcia, to tylko 10cio pinowa wtyczka koloru brązowego na słupku A po lewej stronie - zaśniedziałe piny. Gdybyś tylko napisał która strona, to opisałbym kolor tego przewodu a tak lipa!
pzdr
lewa strona, wszystko bylo dobrze dopóki nie podpiołem przyczepki i swiateł mozema to jakis związek
| lewa strona, wszystko bylo dobrze dopóki nie podpiołem przyczepki i swiateł mozema to jakis związek |
Może mieć związek jeżeli połączenie na wiązce będzie skorodowane. Sprawdź tą wtyczkę na słupku lewym A kolor przewodu to szary z czarnym paskiem.
dzięki wielkie
pozdrowionka i udanego sylwestra
pozdrowionka i udanego sylwestra
udanego sylwestra |
No do Sylwka jest jeszcze parę dni, a ja przez ten czas siedzę na miejscu, ale dziękuję w tak doborowym towarzystwie na pewno będzie udany.
Odpowiedz do tematu