Odpowiedz do tematu
Puszczę na emila. Przypomnij mi tylko w trakcie dnia w tym temacie. Dostanę powiadomienie o nowym poście i wyślę.
pzdr
Odgrzanie kotleta ...
To czerwone COŚ, to czujnik położenia (nachylenia) navi. Przerwana nitka (ścieżka) połączona jest tylko gdy laser jest nowy i nie był nigdy montowany. Urywa się nią zaraz po montażu.
Obecnie nie jestem w stanie. Przypomnij mi pod koniec przyszłego tygodnia.
Odpowiedz do tematu
byłbym bardzo wdzięczny. czy do wypalania softu potrzebny jest jakiś profil w cdclone, tak jak potrzebny jest do wypalenia map? czy można używać tego samego?
Do wypalenia firmawre nie potrzebujesz nic specjalnego. Wystarczy Nero + prędkość x6, X8
ok. w takim razie czekam na info o software. może to być do ściągnięcia z jakiegoś chomika, albo innego serwera
| metyoo napisał/a: |
ok. w takim razie czekam na info o software. może to być do ściągnięcia z jakiegoś chomika, albo innego serwera |
Puszczę na emila. Przypomnij mi tylko w trakcie dnia w tym temacie. Dostanę powiadomienie o nowym poście i wyślę.
pzdr
spoko, dzięki!
Ok.
witam i się przypominam
[ Dodano: Czw 23 Sie, 2012 18:37 ]
Adi202, dzięki za soft, ale dalej echo. chyba jednak to czytnik płyt. właśnie go rozebrałem do czyszczenia.
mam kilka pytań:
co to takiego? to czerwone
By metyoo at 2012-08-23
czy przerwana nitka łącząca ścieżki w środku taśmy ma jakikolwiek wpływ na pracę czytnika? zastałem to w takim stanie.
By metyoo at 2012-08-23
[ Dodano: Czw 23 Sie, 2012 18:37 ]
Adi202, dzięki za soft, ale dalej echo. chyba jednak to czytnik płyt. właśnie go rozebrałem do czyszczenia.
mam kilka pytań:
co to takiego? to czerwone
By metyoo at 2012-08-23
czy przerwana nitka łącząca ścieżki w środku taśmy ma jakikolwiek wpływ na pracę czytnika? zastałem to w takim stanie.
By metyoo at 2012-08-23
Witam
Jestem nowy na forum i mam prośbę do kolegi Adi202 , czy też mógłbym prosić o przesłanie mi na maila oprogramowania z PL menu do navi BNS 4.2 bo te które znalazlem w necie nie działąją.
z góry wielkie dzięki.
Jestem nowy na forum i mam prośbę do kolegi Adi202 , czy też mógłbym prosić o przesłanie mi na maila oprogramowania z PL menu do navi BNS 4.2 bo te które znalazlem w necie nie działąją.
z góry wielkie dzięki.
| metyoo napisał/a: |
witam i się przypominam
[ Dodano: Czw 23 Sie, 2012 18:37 ] Adi202, dzięki za soft, ale dalej echo. chyba jednak to czytnik płyt. właśnie go rozebrałem do czyszczenia. mam kilka pytań: co to takiego? to czerwone
By metyoo at 2012-08-23 czy przerwana nitka łącząca ścieżki w środku taśmy ma jakikolwiek wpływ na pracę czytnika? zastałem to w takim stanie.
By metyoo at 2012-08-23 |
Odgrzanie kotleta ...
To czerwone COŚ, to czujnik położenia (nachylenia) navi. Przerwana nitka (ścieżka) połączona jest tylko gdy laser jest nowy i nie był nigdy montowany. Urywa się nią zaraz po montażu.
| Rafi83r2007 napisał/a: |
| Witam
Jestem nowy na forum i mam prośbę do kolegi Adi202 , czy też mógłbym prosić o przesłanie mi na maila oprogramowania z PL menu do navi BNS 4.2 bo te które znalazlem w necie nie działąją. z góry wielkie dzięki. |
Obecnie nie jestem w stanie. Przypomnij mi pod koniec przyszłego tygodnia.
dobra przypomnę a w jaki dzień piątek może być ?
Może być i w piątek.
kolego Adi przypominam się z PL menu do bns 4.2
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wypalić na CD najlepiej najmniejszą możliwą prędkością.
hasło do rozpakowania audi-tech-team
hasło do rozpakowania audi-tech-team
dzięki
ale bym prosił jescze o hasło do rozpakowania
Odpowiedz do tematu