Wysłany: Czw 29 Mar, 2012 20:57 problem z mapa w audi r8
witam
mam takie pytanie jaka mape sciagnac (do przetestowania ) do radia audi navigation plus
pozniewaz nagralem mape audi nvigation plus RNS-E 2012 i jak wkladam do napedu to nie wykrywa, nagralem na plycie verbatim dvd dl+ predkoscia x4
pozdrawiam i czekam na pomoc
Jak masz wersję softu tej navi? Proponowałbym też przywitać się w odpowiednim dziale.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
W to nie wątpię.
Jakim programem jak i wypalarką wypalałeś płytę? Zmieniłeś bitsetting płyty?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum