|
Zmiana języka w Audi A4 (napisów itp) |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Sro 30 Lis, 2011 20:55 Zmiana języka w Audi A4 (napisów itp)
|
|
|
Witam. Mam audi A4 B7 z małą nawigacją, a ściślej mówiąc taką między zegarami. Ściągnąłem kiedyś mapę polski z polskim lektorem i niby wszystko fajnie, lecz mam angielskie napisy i nie mam możliwości zmiany na polski, oraz wszystkie informacje na wyświetlaczu są w tym języku. Czy jest możliwość wgrania polskiego języka? Jeżeli tak to jakim programem. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 30 Lis, 2011 21:46 Re: Zmiana języka w Audi A4 (napisów itp)
|
|
|
kamilo1409 napisał/a: | Witam. Mam audi A4 B7 z małą nawigacją, a ściślej mówiąc taką między zegarami. Ściągnąłem kiedyś mapę polski z polskim lektorem i niby wszystko fajnie, lecz mam angielskie napisy i nie mam możliwości zmiany na polski, oraz wszystkie informacje na wyświetlaczu są w tym języku. Czy jest możliwość wgrania polskiego języka? Jeżeli tak to jakim programem. | Jeżeli udało Ci się ściągnąć mapę, to nie powinieneś mieć problemu ze ściągnięciem spolszczonego update do nawigacji BNS.
Tu masz opis jak to wgrać http://www.audi-tech-team...4-dx-vt1670.htm |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 16:47
|
|
|
A gdzie mogę pobrać takie firmware bo szukam i nic nie moge wynaleźć |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 18:00
|
|
|
kamilo1409 napisał/a: | A gdzie mogę pobrać takie firmware bo szukam i nic nie moge wynaleźć |
Kiedyś widziałem na którymś z forum o tematyce GPS.
pzdr |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 23:07
|
|
|
Znalazłem spolszczenie i je zainstalowałem:) lecz to nie do końca to o co mi chodziło, ponieważ nawigacja jest juz w 100% po polsku, lecz dalej system głośnomówiący jest po niemiecku i komputer pokładowy czy jak to nazwać (włącza się go przyciskiem w wycieraczkach) jest w innym języku. Da rady to również spolszczyć? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 23:36
|
|
|
kamilo1409 napisał/a: | Znalazłem spolszczenie i je zainstalowałem:) lecz to nie do końca to o co mi chodziło, ponieważ nawigacja jest juz w 100% po polsku, lecz dalej system głośnomówiący jest po niemiecku i komputer pokładowy czy jak to nazwać (włącza się go przyciskiem w wycieraczkach) jest w innym języku. Da rady to również spolszczyć? |
To jest już możliwe, ale nikt nie udostępni tego za free. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 03 Gru, 2011 15:26
|
|
|
Postaram się poszukać tego w necie, tylko proszę o jakieś naprowadzenie czego mam szukać. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 03 Gru, 2011 20:33
|
|
|
kamilo1409 napisał/a: | Postaram się poszukać tego w necie, tylko proszę o jakieś naprowadzenie czego mam szukać. |
Wątpię abyś coś znalazł, ale szukaj w ten deseń FIS+Audi+Menu.
pzdr |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 22 Wrz, 2012 22:39
|
|
|
Kolegokamilo1409, gdzie znalazłeś to spolszczenie, bo też takiego poszukuję? |
_________________ sylwek |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » GPS i GSM |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.80, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |