|
Modele i zamienniki zegarów A6 C5 |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Nie 29 Gru, 2013 10:54
|
|
|
Wyłącz wszystkie odbiorniki jak radio, nadmuch powietrza, oświetlenie kabiny itd. Podłącz dodatkowe zasilanie i próbuj. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
aadam

Model: a6 c5
Silnik: avf
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: Avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Pułtusk
|
Wysłany: Pon 30 Gru, 2013 20:25
|
|
|
Adi202 napisał/a: | Wyłącz wszystkie odbiorniki jak radio, nadmuch powietrza, oświetlenie kabiny itd. Podłącz dodatkowe zasilanie i próbuj. |
próbowałem dwa razy i nic z tego, napięcie powyżej 12.5V wszystkie odbiorniki wyłączone zgodnie z procedurą
a jest jakiś inny sposób? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 31 Gru, 2013 09:56
|
|
|
Możesz spróbować zaadaptować sterownik silnika do zegarów, ale po tej oeracji nie będzie zgadzać się VIN. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 13:48 Mam licznik 4B0920900R jaki mogę zamontować licznik Vdo
|
|
|
aadam napisał/a: | podepnę się do tematu
muszę kupić nowe zegary bo moich nikt w okolicy nie jest w stanie postawić tu link do tematu http://www.audi-tech-team...lmik-vt4824.htm
moje zegary 4B0 920 933 G D12 VDO 110.080.128/001
2003r 1.9tdi skrzynia manual
mogę zastąpić zegarami o takich nr 4B0 920 933 M D14 z 2.5tdi ? jak wygląda sprawa ze wskazaniem spalania czy nie będzie przekłamywać?
a może łatwiej kupić od angola wymienić skale ze swoich i przekodować?
proszę o pomoc bo tych z 1.9tdi manual liczników jak na lekarstwo jest | |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 14:51
|
|
|
Liczniki z indexem G i M mają to samo przeznaczenie i możesz go śmiało montować. Sprawę ilości cylindrów zmienia się kodowaniem zegarów. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.89, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |