|
[A6 c5] Drążek do czujnika poziomowania |
Autor |
Wiadomość |
Jimy_GM

Model: A6 C5
Silnik: 2,5 BAU
Zasilanie: disel
Nadwozie: sedan

Postawił 1 piw(a) Skąd: Rożnów (Nowy Sącz)
|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 19:37 [A6 c5] Drążek do czujnika poziomowania
|
|
|
Witam.
Mam pękniety tylny lewy drążek od poziomowania w A6 C5. Czy może wie ktoś gdzie można ewentualnie go zakupić? Ktoś posiada na sprzedaż ? Pękł na uchy mocowania do dzwigienki czujnika, myślałem o klejeniu dobrym klejem. Czekam na podpowiedzi czy można np dorobić, dopasować.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 20:15
|
|
|
Sklej i dodatkowo wzmocnij metalową obejmą i będzie OK. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
Jimy_GM

|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 20:30
|
|
|
Kupiłem własnie dobry klej który nawet wypelnia ubytki w metalu ale zastanawiałem się czy wytrzyma to na naszych dziurach. Jak zrobię i wymienie żarówki to zgłoszę sie aby ustawić wszystko Jeśli nie będzie się dało to będę szukał drążka.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 20:48
|
|
|
Jimy_GM napisał/a: | Kupiłem własnie dobry klej który nawet wypelnia ubytki w metalu ale zastanawiałem się czy wytrzyma to na naszych dziurach. Jak zrobię i wymienie żarówki to zgłoszę sie aby ustawić wszystko Jeśli nie będzie się dało to będę szukał drążka.
Pozdrawiam. |
Dobry, to pojęcie względne. Ja używam bardzo dobrych klei takich jak Loctite. Zrób fotkę tego pęknięcia. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
Jimy_GM

|
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 22:41
|
|
|
Ok. Jak tylko bedę miał mozliwość to zrobię jak najszybciej. Spokojnej nocki. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Zawieszenie |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |