|
Przesunięty przez: eleszet Pią 25 Lip, 2014 12:50 |
Problem z zawieszeniem A6C6 |
Autor |
Wiadomość |
zorrek67

Model: A6C6 Quatro
Silnik: 3,0 tdi
Zasilanie: olej napedowy
Nadwozie: sedan

|
Wysłany: Czw 24 Lip, 2014 11:38 Problem z zawieszeniem A6C6
|
|
|
Witam Wszystkich
A wiec do rzeczy ,posiadam audi a6c6 3,0 tdi Quatro LIMUZYNA wczoraj wgrałem pl menu do MMI i po bawiłem sie zielonym menu !
I wydaje mi sie ze prześwit miedzy kołem a nadkolem zwiększył tak jak by sie uniosła i nie jest taka twarda na zakrętach i buja ja troszkę ,chociaż nie posiadam zawieszenia pneumatycznego ?czy to mozliwe ze w czasie 2h-3h tak wszystko sie pozmieniało
jest to nie możliwe?
I czy można za pomocą vcds zmienić opcje automatycznego poziomowania auta do prędkości ,ze obniża się w czasie szybszej jazdy !!!!
Chociaż teraz wróciłem od mechanika i zmierzył prześwity mi i okazało się wszystko ok, ale mi się wydaje ze wcześniej auto było bardziej obniżone czy jest to możliwe???
możne jest jakaś opcja vcds w komfort i tam można przestawić???
Proszę o szybka pomoc ponieważ jadę do Pl na urlop
Pozdrawiam !!!!! |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 24 Lip, 2014 14:56
|
|
|
Jeżeli nie posiadasz zawieszenia pneumatycznego, to jest po prostu nie możliwe.
P.S.
zorrek67 napisał/a: |
ponieważ jadę do Pl na urlop |
A to dobre. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Pią 25 Lip, 2014 08:36
|
|
|
Jak auto ma sie dostosowywac przeswitem do predkosci skoro ma zwykle zawieszenie jak sam piszesz nie posiada Parasolke sobie kolego wez bo w PL deszczowo ostatnio |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Pią 25 Lip, 2014 12:51
|
|
|
Jest coś takiego jak efekt placebo Można sobie tak coś wmówić, że nawet zwykły zawias zamienia się w pneumat
PS Przeniosłem temat do właściwego działu. |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Zawieszenie |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |