|
|
[C4 S6]Tarcze ham.,amortyzatory, przewody wysokiego napięcia |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 10:53 [C4 S6]Tarcze ham.,amortyzatory, przewody wysokiego napięcia
|
|
|
Witam wszystkich.
Jestem nowym użytkownikiem forum.
Od kilku lat jeżdżę zagazowaną esą.Auto domaga się pewnych czynności serwisowych.Muszę wymienic wszystkie 4 tarcze hamulcowe+klocki,przednie amortyzatory(zależy mi na trochę twardszych,ewentualnie zwykłe) i przewody wysokiego napięcia(znalazłem firmy Sentech za ok.400 zł komplet,inne to już od 900 zł w górę).
Chcę na wszystko przeznaczyc max.2500 zł.Chodzi mi o jakośc w relacji do ceny.
Pozdrawiam,Piotr |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 15:53
|
|
|
rozumiem,że potrzebujesz naszej porady powiem, tak: nie ma co oszczędzać na takich rzeczach , bo później stracisz dwa razy, lepiej zrobić raz a pozadnie i cieszyć się z bezawaryjności latami |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 16:52
|
|
|
Szukaj oryginału jak na pierwszy montaż. Ja 3mam się tej reguły i na razie nie żałuję. To co chcesz wydać starczy i jeszcze zostanie.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 20:47
|
|
|
Dziękuję za odpowiedzi.
Chodzi mi o jakieś konkretne informacje jeśli chodzi o wasze wypraktykowane firmy.Szczególnie chodzi mi o tarcze i amory.Jakiś czas temu kupiłem amory bistein,gazowe i po ok. 20 tyś.zaczęło z powrotem bujać. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 10 Gru, 2010 21:03
|
|
|
| premabhakti napisał/a: | Dziękuję za odpowiedzi.
Chodzi mi o jakieś konkretne informacje jeśli chodzi o wasze wypraktykowane firmy.Szczególnie chodzi mi o tarcze i amory.Jakiś czas temu kupiłem amory bistein,gazowe i po ok. 20 tyś.zaczęło z powrotem bujać. |
Febi Bilstein można sobie dzisiaj w buty włożyć aby podwyższyć stopę życiową. Firma robi obecnie tandetę jeżeli chodzi o elementy zawieszenia.
Jeżeli chodzi o tarcze i chcesz mieć pewność co do jakości, to tylko ATE. Kable zapłonowe Beru i zapomnisz na długo o problemach z zapłonem - pod warunkiem, że aparaty i świece są również OK.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
kapsel

Model: V8 3.6 , 100C3 2.3CD
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan x 2

Postawił 1 piw(a) Skąd: Nowy Dwór Gdański
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.208, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |