Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[80 B4] Migaj±ca kontrolka p³ynu ch³odniczego
Re: [80 B4] Migaj±ca kontrolka p³ynu ch³odniczego
Od³±cz wtyczkê od czujnika i sprawd¼ ponownie. S±dzê, ¿e zawiesza siê ten nowy czujnik.
Znaczy od³±czyæ i tak jechaæ?
Dok³adnie tak jak piszesz.
Witam. Sytuacja wygl±da tak: odpalam silnik jest ok, ale na zakrêtach przez chwilê zamiga mi kontrolka. Po ok.3-4 minutach jazdy ju¿ nie miga chyba ¿e ostro wejdê w zakrêt wtedy mignie z raz. P³yn w zbiorniku jest prawie na maxa. Czujnik "szary" by³ z pó³ roku temu wymieniony bo pad³. Dziwi mnie tylko czemu na zimnym p³ynie zamiga a na ciep³ym nie. Jako¶ specjalnie nie przeszkadza mi to w je¼dzie zw³aszcza ¿e problem szybko mija ale...
| Sergio napisa³/a: |
| Witam. Sytuacja wygl±da tak: odpalam silnik jest ok, ale na zakrêtach przez chwilê zamiga mi kontrolka. Po ok.3-4 minutach jazdy ju¿ nie miga chyba ¿e ostro wejdê w zakrêt wtedy mignie z raz. P³yn w zbiorniku jest prawie na maxa. Czujnik "szary" by³ z pó³ roku temu wymieniony bo pad³. Dziwi mnie tylko czemu na zimnym p³ynie zamiga a na ciep³ym nie. Jako¶ specjalnie nie przeszkadza mi to w je¼dzie zw³aszcza ¿e problem szybko mija ale... |
Od³±cz wtyczkê od czujnika i sprawd¼ ponownie. S±dzê, ¿e zawiesza siê ten nowy czujnik.
| Adi202 napisa³/a: | ||
Od³±cz wtyczkê od czujnika i sprawd¼ ponownie. S±dzê, ¿e zawiesza siê ten nowy czujnik. |
Znaczy od³±czyæ i tak jechaæ?
| Sergio napisa³/a: | ||||
Znaczy od³±czyæ i tak jechaæ? |
Dok³adnie tak jak piszesz.
OK, jutro z rañca sprawdzê, dziêki.
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2011 16:51 ]
No i tak wyglada sytuacja. Od³±czy³em dzi¶ wtyczkê lecz miganie nie usta³o
.
Wiêc odkrêcam kurek wlewu zbiorniczka a tu... pusto
. No mo¿e troszke na dole. Z zewn±trz wygl±da³o ¿e jest pe³ny
. Dola³em i jest ok. Muszê tylko skontrolowaæ czemu a¿ tyle uby³o co siê dawno nie zdarza³o. Podokrêca³em wszystkie obejmki i zobaczê czy nie ubywa.
Jedyna nauczka dla mnie, osio³ka jednego, ¿eby sprawdzaæ stan nie z zewn±trz ale poprzez wlew.
Temat mo¿na zakluczyæ
[ Dodano: Czw 15 Gru, 2011 16:51 ]
No i tak wyglada sytuacja. Od³±czy³em dzi¶ wtyczkê lecz miganie nie usta³o
Wiêc odkrêcam kurek wlewu zbiorniczka a tu... pusto
Jedyna nauczka dla mnie, osio³ka jednego, ¿eby sprawdzaæ stan nie z zewn±trz ale poprzez wlew.
Temat mo¿na zakluczyæ
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów