Witam, podczas przejazdu przez próg zwalniający zgasło mi oświetlenie zagarów, nie świecą też halogeny, podświetlenie radia oraz lampka która znajduje się pod maską. Teraz gdy włączam światła mijania pali bezpiecznik (5W). W czym może być problem?
Gdzieś zrobiło się zwarcie. Napisz dokładnie który to bezpiecznik. Wnioskuję, że ten 5W jak do nazwałaś, to 5A, ale istotne jest w którym miejscu siedzi.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Jeżeli jest to nr 14, to zacząłbym od sprawdzenia lampki pod maską. Po wstrząsie na tym progu jest to bardziej prawdopodobne niż podświetlenie zegarów, rejestracji czy schowka, aczkolwiek te 2 ostatnie pozycje są również możliwe.
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
poświetlenie rejestracji idzie w wiązce przez klapę, nie wiem jak w avancie ale w sedanie ta wiązka sie czesto tez uszkadza i tam tez moze robić zwarcie
Tak, jest to 14 bezpiecznik 5A. Lampka z pod maski została wyjęta. Teraz wszystko już świeci Oprócz tej wyjętej żarówki. Ale szybko poszło
Dzieki wielkie za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum