|
|
A4 B5 2000r Podłącznie radia |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2015 17:28
|
|
|
To nie są oryginalne przewody. Jeżeli te przewody idą bezpośrednio do głośników, to masz 4 pasywne kanały. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2015 17:48
|
|
|
To co bedzie teraz najlepiej uczynic? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2015 18:00
|
|
|
Ja na Twoim miejscu odtworzyłbym oryginał. Chyba, że Twoje Audi nie było wyposażone w oryginalne radio od nowości to co innego. Jeżeli masz tubę w grabażniku, to głośniki powinny być aktywne (tył)
Zmierz omomierzem każdy kanał osobno. Jezeli będzie te 4Ohm, to przewody idą bezpośrednio do głośników. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2015 18:12
|
|
|
Tego nie wiem czy byl oryginal. Tuby nie mam w bagazniku wózek jezdzi i zabawki. To odtworze oryginal a wedlug jakiegos schematu cos bym mogl dostac co ulatwi mi ta czynność? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2015 18:14
|
|
|
| grochu8 napisał/a: | | Tego nie wiem czy byl oryginal. Tuby nie mam w bagazniku wózek jezdzi i zabawki. To odtworze oryginal a wedlug jakiegos schematu cos bym mogl dostac co ulatwi mi ta czynność? |
Jeżeli nie ma tuby, to nie masz co poprawiać. Podłącz przewody według schematu z radia i będzie też dobrze. |
|
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2015 20:16
|
|
|
| Cytat: | | Tuby nie mam w bagazniku wózek jezdzi i zabawki. |
Tuba jest w boczku (jeśli jest) - nie w przestrzeni gdzie wózek i zabawki. |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 31 Sty, 2015 14:25
|
|
|
Problem rozwiązany zamówiłem końcówkę mocy za 10 zł i wymieniłem i radyjko odżyło. Okablowania nie będę ruszać. Tylko wkurza mnie podtrzymanie radia bo rano ciężko odpala auto jak by aku dostawało. Bez radia nie było tego problemu. |
|
|
|
|
|
 |
Zylu

Model: A4 B5
Silnik: 1.9 AVF
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Avant

Postawił 3 piw(a) Skąd: Zdzieszowice
|
Wysłany: Sob 31 Sty, 2015 14:51
|
|
|
Musisz chyba zamienić stałego plusa na plusa po stacyjce |
|
|
|
|
|
 |
eleszet
..................

Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012 Wszystkie posty: 1655

Piwa: 79/18 Skąd: Dolny Śląśk
|
Wysłany: Sob 31 Sty, 2015 16:33
|
|
|
Raczej na pewno. Swoją drogą to jak radio na podtrzymaniu w znacznym stopniu wytraca Ci prąd przez kilka godzin to rozglądaj się za akku. |
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |