|
100 C3 - problem z szyberdachem. |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Sro 18 Kwi, 2018 20:40 100 C3 - problem z szyberdachem.
|
|
|
Cześć, mam problem z szyberdachem manualnym.
Po maksymalnym otworzeniu, mogę go tylko przymknąć do pewnego stopnia - za Chiny nie chce pójść dalej, coś bardzo mocno trzyma. Czy jest jakiś sposób, żeby zamknąć go z powrotem? Ewentualnie wykręcić go tak, jak teraz jest? Śrubki od prowadnicy są rozmieszczone intuicyjnie, nad podsufitką widzę dwie śruby "13-tki" oraz sprężynkę.
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Czw 19 Kwi, 2018 08:03 Re: 100 C3 - problem z szyberdachem.
|
|
|
LucaGda napisał/a: | Cześć, mam problem z szyberdachem manualnym.
Po maksymalnym otworzeniu, mogę go tylko przymknąć do pewnego stopnia - za Chiny nie chce pójść dalej, coś bardzo mocno trzyma. Czy jest jakiś sposób, żeby zamknąć go z powrotem? Ewentualnie wykręcić go tak, jak teraz jest? Śrubki od prowadnicy są rozmieszczone intuicyjnie, nad podsufitką widzę dwie śruby "13-tki" oraz sprężynkę.
Pozdrawiam! | cześć, zacznij od przywitania się w odpowiednim dziale
Nie pamiętam czy tak samo jest w manualu,ale w elektrycznej wersji jest pod plastikami oświetlenia mozliwość manualnego zamknięcia kluczem imbusowym, może i u Ciebie będzie taka możliwość, nigdy osobiście nie demontowałem szybra w V-ce a w setce nie miałem, może to Ci pomoże. pozdr
|
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 24 Sie, 2018 20:03
|
|
|
Problem był duży, ale udało się go rozwiązać za pomocą wizyty u pewnego Pana w Gdańsku. Nie będę tutaj robił reklamy, jak ktoś będzie chciał dane, przekażę informacje na PW |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Sob 25 Sie, 2018 05:39
|
|
|
LucaGda napisał/a: | Problem był duży, ale udało się go rozwiązać za pomocą wizyty u pewnego Pana w Gdańsku. Nie będę tutaj robił reklamy, jak ktoś będzie chciał dane, przekażę informacje na PW | hmmm a nie lepiej było by napisać, gdzie tkwił problem i jak został rozwiązany? |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.171, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |