|
|
[A6 C5] odpala i gasnie po wyjęciu i włożeniu zegarów |
| Autor |
Wiadomość |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

Model: A6 C6
Silnik: 3.0 TFSI
Zasilanie: PB
Nadwozie: AVANT
Pomógł: 25 razy Wiek: 42 Dołączył: 02 Gru 2013 Wszystkie posty: 1439

Piwa: 66/19 Skąd: Łódzkie Bełchatów Zelów
|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 17:58 [A6 C5] odpala i gasnie po wyjęciu i włożeniu zegarów
|
|
|
Witam wyciagałem dzis zegary w audi a6 c5 2.5 tdi i po wlozeniu ich spowrotem auto zapala i gasnie cos w zegarach pika i pali sie kluczyk na desce tak jak by bylo jakis blad od mobilaizera co z tym teraz zrobic |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 18:01 Re: odpala i gasnie
|
|
|
| Łukasz83 zlw napisał/a: | Witam wyciagałem dzis zegary w audi a6 c5 2.5 tdi i po wlozeniu ich spowrotem auto zapala i gasnie cos w zegarach pika i pali sie kluczyk na desce tak jak by bylo jakis blad od mobilaizera co z tym teraz zrobic |
Odczytać błędy w zegarach i sterowniku silnika. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 18:19
|
|
|
jeszcze nie bo vaga bede mial dopiero w poniedzialek dodatkowo jeszcze sie pali taki wykszyknik w 2 nawiasach na czerwono plus kluczy od mobilaizera motor zapali i po sek gasnie |
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 18:27
|
|
|
| Łukasz83 zlw napisał/a: | | jeszcze nie bo vaga bede mial dopiero w poniedzialek dodatkowo jeszcze sie pali taki wykszyknik w 2 nawiasach na czerwono plus kluczy od mobilaizera motor zapali i po sek gasnie |
A który to rok Audi. Nie są to czasem zegary Jaeger? |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 19:26
|
|
|
99 rok zegary VDO własnie po to je wyciagalem zeby wiedziec jakiej sa firmy bo bede zmienial na duzy fis i tez zakupilem juz zegary VDO z duzym fisem instalacja manetka cały komplet
To moje zegary |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 19:39
|
|
|
Załączałeś rozruch bez zegarów? |
|
|
|
|
|
 |
Łukasz83 zlw
RS6 MTM

|
Wysłany: Sob 01 Lut, 2014 19:44
|
|
|
Nie zegary byly wyjete zrobione fotki wlozone spowrotem i auto zapala i gasnie i swieca sie te komunikaty co wczesniej pisalem i wyja przez jakas chwile nie krecilem tylko moze to byl blad ze robilem to na nie odlaczonym aku
[ Dodano: Pon 03 Lut, 2014 19:16 ]
OK wóz pali byl elektronik z vagiem 5 min i maszyna pali bylo cos z mobilaizerem mówił mi |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |