|
|
RNS-D DX aktualizacja softu |
| Autor |
Wiadomość |
uszek

Model: D2
Silnik: 4.2 AQF
Zasilanie: B+LPG
Nadwozie: Sedan

Piwa: 3/4 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pon 05 Sty, 2015 16:20
|
|
|
ja mialem juz tak porysowany laser ze nie czytalo nic, po wymianie lasera mam zapas plyt:) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 05 Sty, 2015 16:29
|
|
|
| uszek napisał/a: | | ja mialem juz tak porysowany laser ze nie czytalo nic, po wymianie lasera mam zapas plyt:) |
Jeżeli nie mam gotowej kopii, to sprawdzam na oryginalnej CD. Jeżeli nie łapie oryginału, to pewniak laser. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
krisuumax

Model: A3
Silnik: 2.0
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: hatchback

Postawił 1 piw(a) Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pon 05 Sty, 2015 17:08
|
|
|
Nie posiadam oryginału. A jest ktoś w stanie mi wysłać takową by sprawdzić ? Jak będzie działać to zapłacę.
[ Dodano: Pon 05 Sty, 2015 17:10 ]
chodzi mi o gotową kopie |
|
|
|
|
|
 |
uszek

Model: D2
Silnik: 4.2 AQF
Zasilanie: B+LPG
Nadwozie: Sedan

Piwa: 3/4 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Pon 05 Sty, 2015 19:00
|
|
|
Kilka płyt wysłałem. U mnie działało na nowym laserze a u kogos nie. Więcej problemów niż pożytku z niektorymi ludzmi. Najlepsze jest to że nie brałem za to dodatkowej gotówki, jedynie przesyłka(5,50zł). Nie liczyłem kosztu płyty, koperty(miałem za darmo to nie brałem za to) i swojego czasu(stania na poczcie w kolejce). Niestety doświadczenie i ludzie i ich podejście sprawiło, że więcej nie wyśle. Później z kimś się za 5.5zł szarpać, bo wydał tyyyle pieniądze na darmo a i tak nie działa. Najlepsze jest to że pisałem każdemu wyraźnie, że płyty sprawdziłem u siebie i u mnie działa, nie wysyłałem nie sprawdzonych płyt i że wysyłam na ich ryzyko i najpewniej laser już pasowałoby wymienić(koszt nowego lasera to ok 80 zł ).
POmogę CI tyle, że żeby dobrze nagrać płytę należy mieć dośc starą nagrywarkę. Nagrywać najlepiej z prędkością 1x i oczywiście odpowiednim profilem z clonecd |
|
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Pasiak |
 |
pawlos65

Model: A4
Silnik: 1.9 TDI
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: Avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Limanowa
|
Wysłany: Czw 29 Sty, 2015 11:00
|
|
|
Podepnę się pod temat. Szukam oryginalnego softa (język ang) do mojej navi plus model, 4D0 035 192 E. jest to prawdopodobnie hybryda (tz. czyta mapy dx). Jest ktoś w posiadaniu takowego i podzieliłby się? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » GPS i GSM |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |