witam jestem początkujący na tym portalu więc sorki za jakieś niedociągnięcia. Mam taki problem następującej kwestii otóż od jakiegoś czasu zauważyłem że palą mi się cały czas światła wsteczne nawet po wrzuceniu biegu do przodu. Czytałem że to problem czujnika biegu wstecznego nie wiem czy to prawda jeśli tam to pomóżcie gdzie go szukać i czy samemu da się go wymienić. Tylko prosiłbym o dokładne instrukcje bo nie jestem mechanikiem żebym czegoś nie spartolił. Z góry dzięki za pomoc.
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Problem ze wstecznymi światłami
witam jestem początkujący na tym portalu więc sorki za jakieś niedociągnięcia. Mam taki problem następującej kwestii otóż od jakiegoś czasu zauważyłem że palą mi się cały czas światła wsteczne nawet po wrzuceniu biegu do przodu. Czytałem że to problem czujnika biegu wstecznego nie wiem czy to prawda jeśli tam to pomóżcie gdzie go szukać i czy samemu da się go wymienić. Tylko prosiłbym o dokładne instrukcje bo nie jestem mechanikiem żebym czegoś nie spartolił. Z góry dzięki za pomoc.
witam jestem początkujący na tym portalu więc sorki za jakieś niedociągnięcia. Mam taki problem następującej kwestii otóż od jakiegoś czasu zauważyłem że palą mi się cały czas światła wsteczne nawet po wrzuceniu biegu do przodu. Czytałem że to problem czujnika biegu wstecznego nie wiem czy to prawda jeśli tam to pomóżcie gdzie go szukać i czy samemu da się go wymienić. Tylko prosiłbym o dokładne instrukcje bo nie jestem mechanikiem żebym czegoś nie spartolił. Z góry dzięki za pomoc.Nie napisałeś jaką posiadasz skrzynię biegów. Popraw również swój profil.
Odpowiedz do tematu