Pytajnik, czyli zielono mi ;) » Tanie klocki hamulcowe
Odpowiedz do tematu
 Tanie klocki hamulcowe
Cześć! Na ten moment moje A4 B5 1.9tdi 90km jest moim drugim autem do dojeżdżania do pracy. Robię przebiegi ok. 200km miesięcznie, krótkie trasy. Czy wsadzenie na przód jakichkolwiek najtańszych klocków będzie dobrym pomysłem? Znalazłem takie coś jak poniżej, ale nie miałem styczności z ta marką. Chcę iść po najtańszej linii oporu. Będzie ok, czy lepiej dołożyć do czegoś droższego?
https://autoczescizielonki.pl/klocki-hamulcowe-komplet--1011,2tom

Postaw piwo autorowi tego posta

Pytanie ile wytrzymaja km i czy nie beda piszczec lub bardzo brudzic felg.

Re: Tanie klocki hamulcowe
Anton96 napisał/a:
Cześć! Na ten moment moje A4 B5 1.9tdi 90km jest moim drugim autem do dojeżdżania do pracy. Robię przebiegi ok. 200km miesięcznie, krótkie trasy. Czy wsadzenie na przód jakichkolwiek najtańszych klocków będzie dobrym pomysłem? Znalazłem takie coś jak poniżej, ale nie miałem styczności z ta marką. Chcę iść po najtańszej linii oporu. Będzie ok, czy lepiej dołożyć do czegoś droższego?
https://autoczescizielonki.pl/klocki-hamulcowe-komplet--1011,2tom
na pewno będą lepiej hamować niż zużyte stare :wysmiewacz: cięzko powiedzieć jak to będzie się sprawować, mnie by bardziej zastanawiało czy podczas awaryjnej sytuacji nie braknie mi tych metrów na tych klockach :roll:

Łukasz83 zlw napisał/a:
Pytanie ile wytrzymaja km i czy nie beda piszczec lub bardzo brudzic felg.

Na tym mi nie zależy, bo to i tak auto robocze które ma mnie tylko wozić jak najniższym kosztem :mrgreen:

Jedyna mam obawy co do ich skuteczności, ale szybko tez nie jeżdżę więc może jakoś dadzą radę... Za taką cenę spróbuję. Jak je potestuję to dam znać :mrgreen:

Anton96 napisał/a:
Jedyna mam obawy co do ich skuteczności, ale szybko tez nie jeżdżę więc może jakoś dadzą radę... Za taką cenę spróbuję. Jak je potestuję to dam znać
powodzenia ;-)

Odpowiedz do tematu